دوره مقدماتی مهارت‎آموزی فن رثاء

شناسه نوشته : 27923

1399/03/08

تعداد بازدید : 334

دوره مقدماتی مهارت‎آموزی فن رثاء
دوره‎ی مقدماتی مهارت‎آموزی فن رثاء با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‎های علمیه خواهران و معاونت فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‎گردد.

مسئله‎ی تبلیغات یک امر مهمی است که می‌شود گفت که در دنیا در رأس همه‎ی امور قرار گرفته است و می‎توان گفت که دنیا بر دوش تبلیغات است.

 (امام خمینی (ره)، صحیفه نور، 1361،ج14، ص41 )


 مقدمه

ترویج معارف الهی و مکتب اهل بیت-علیهم السلام- بنا به فراخور و ظرفيت‎های آحاد مختلف مردم نياز به يك حركت جهادی، علمی و تبليغی، بر اساس خرد جمعی و برنامه‎­ريزی منسجم و كارشناسانه دارد. از آن جا كه نيمی از افراد جامعه، بانوان هستند. آموزش و همچنين پرورش بانوان عالمه و مسلط  به علم و مهارت­‎های روز و نحوه‎ی استفاده از اين آموزه­‎ها به جهت تاثيرگذاري در هر یک از عرصه­‎های خانوادگی و اجتماعی، فردی و گروهی و كشوری و بين المللی با توجه به نیازهای آنان، می‎تواند منشأ اثر فراوانی باشد و آثار گرانبهايی در راستای سالم و صالح‎سازی جامعه داشته باشد.


یکی از فرصت­‎های تأثیرگذاری در امور فرهنگی و دینی، وجود هیئت­‎های خانگی و جلسات زنانه است و دانش‎آموختگان حوزه­‎های علمیه خواهران می­‎توانند منشأ اثرات فراوانی در این عرصه باشند ولی در موارد زیادی به دلیل نداشتن مهارت‎­های مورد نیاز از حضور در این عرصه محروم می­‎شوند و گاهی ممکن است همین فرصت به خاطر عدم حضور طلاب دانش‎آموخته‎ی خواهر تبدیل به تهدید شود.

یکی از مهارت‎­هایی که دانش‎آموختگان حوزه‎­های علمیه‎ی خواهران جهت ایفای نقش در هیئت‎­های خانگی و جلسات زنانه نیاز دارند، مهارت فن رثاء است؛ از این­‎رو اداره کل امور دانش‎آموختگان، طرح «دوره‎ی مقدماتی مهارت‎­آموزی فن رثاء» را جهت اجرا تدوین کرده است.

«دوره‎ی مقدماتی مهارت‎­آموزی فن رثاء» به صورت مجازی و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‎­گردد.


ضرورت طرح؛

بسیاری از هیئت­‎های زنانه توسط خانم جلسه‎­ای­‎ها اداره می‎­شود که اغلب آنها تحصیلات کافی و متناسب ندارند و گاهی باعث به وجود آمدن معضلاتی می­‎شوند و ...؛ از طرف دیگر فن رثاء یک تخصص است و ورود به این عرصه حتی برای طلاب، آموزش‎های لازم را نیاز دارد و اینکه لازم است با برگزاری دوره‎های تکمیلی، دانش‎آموختگان دارای استعداد، به فن رثاء مجهز شوند تا بتوانند در جلسات و هیئت­‌های زنانه حضور فعال داشته باشند.

اهداف طرح ؛

1.  تجهیز اساتید، دانش آموختگان و طلاب حوزه‌­های علمیه خواهران به فن رثاء به روش علمی و با استفاده از ظرفیت مراکز اصیل حوزوی؛

2. زمینه‎­سازی جهت حضور فعال و تأثیرگذار دانش‎آموختگان حوزه­‎های علمیه خواهران در هیئت­‎های زنانه؛

3. شناسایی افراد مستعد برای مربی­گری و استادی دوره­‎های فن رثاء، جهت برگزاری دوره­‎های تکمیلی و تربیت مربی و تربیت استاد فن رثاء در استان­‎ها همراه با اعطای گواهینامه‎ی معتبر؛


سیاست‎ها؛  

- استفاده از ظرفیت نهادهای هم‎سو در اجرای برنامه‎­ها؛
- تخصصی کردن فن رثاء و پیشگیری از نفوذ خرافات و انحرافات به مجالس اهل بیت-علیهم السلام-؛
- پاسخگویی مناسب به نیازهای فرهنگی اجتماعی و دینی بانوان؛
- تأمین نیاز مناطق مختلف کشور به طلاب خواهر دارای مهارت فن رثاء.


 مخاطبان؛

- اساتید، دانش‎آموختگان سطح 2، 3 و 4 و طلاب مرکز مدیریت حوزه‎­های علمیه خواهران در سراسر کشور.

 زمان شروع دوره و نحوه‎ی ورود به کلاس؛

دوره از تاریخ بیست و هفتم اردیبهشت 99 با مراجعه به سامانه سیما شروع خواهد شد. جهت ورود به کلاس بعد از ورود به سامانه‎ی سیما و انتخاب دوره­‎ها، بخش «دوره‎ی مقدماتی مهارت‎آموزی فن رثاء» را انتخاب کرده در دوره ثبت نام کنید. در مراجعات بعدی می­‎توانید از بخش «در حال یادگیری» به آسانی وارد کلاس شوید.


آخرین مهلت آزمون و نحوه برگزاری آزمون­ها؛

برای این دوره در همان کلاس درس دو نوع آزمون در نظر گرفته شده است؛

1. یک آزمون در پایان هر درس آمده است و لازمه‎ی شرکت در آزمون هر درسی قبولی در آزمون درس­‎های قبلی است؛

2. آزمون دیگری هم از همه‎ی دروس در پایان دوره آمده است و شرکت‎کنندگان بعد از قبولی در آزمون همه‎ی درس‎­ها می‎توانند در این آزمون پایانی شرکت کنند.

نمره‎ی قبولی در آزمون پایان هر درس کسب امتیاز 75 از 100 و نمره‎ی قبولی در آزمون پایان دوره کسب امتیاز 70 از 100 می‎باشد؛ و هر شرکت کننده حداکثر سه بار می­تواند در هر آزمونی شرکت کند.

شرکت کنندگان بعد از آمادگی برای آزمون از تاریخ بیست و هفتم اردیبهشت99 هر زمان که خواستند می­توانند در آزمون شرکت کنند و آخرین مهلت شرکت در آزمون پانزده مرداد 99خواهد بود.


مراحل شرکت در دوره؛

-  ثبت نام و شرکت در «دوره مقدماتی مهارت آموزی فن رثاء»؛

-  شرکت در آزمون­های برخط پایان درس و آزمون برخط پایان دوره؛

-  شرکت «قبول‎شدگان در آزمون برخط» در آزمون عملی که توسط اساتید خواهر برگزار خواهد شد؛

توجه: زمان آزمون عملی متعاقبا به قبول‎شدگان در دوره‎ی مجازی اطلاع‎رسانی خواهد شد.

- اعطای گواهینامه قبولی در «دوره مقدماتی مهارت­آموزی فن رثاء»؛ برای هر یک از «دوره مجازی» و «آزمون عملی» گواهینامه قبولی جداگانه­ای صادر خواهد شد.


 امتیازات شرکت در دوره:

- بهره­‎مندی از «دوره‎ی مهارت‎آموزی فن رثاء» با تدریس بهترین اساتید؛
-  دریافت گواهینامه‎ی معتبر شرکت در دوره از مرکز مدیریت حوزه­‎های علمیه‎ی خواهران و دفتر تبلیغات اسلامی؛
-  لحاظ شدن شرکت در دوره در پرونده‎ی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی؛
-  اولویت داشتن برای دوره­های تکمیلی.


 راه‎­های ارتباطی:

1. اساتید و طلاب محترم در صورت بروز مشکل و نیاز به توضیح بیشتر می­‎توانند به معاونان محترم فرهنگی مدارس علمیه مراجعه نمایند.

2. دانش‎آموختگان محترم در صورت بروز مشکل و نیاز به توضیح بیشتر در مورد این دوره می­‎توانند به کانون‎­های دانش‎آموختگان مدارس علمیه مراجعه کنند.

 

http://www.whc.ir/image_gallery/file/large_45214.jpg

اوقات شرعی

امروز : شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴
۱۶ محرم ۱۴۴۷