به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه آیت الله میرزا یوسف ایروانی(ره)، به همت معاونت فرهنگی و به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه و نهم دی ماه"روز بصیرت"، با موضوع «نشست بصیرتی لحظهشناسی حماسهی فاطمی و حماسهی 9 دی»، با حضور خانم رضایی، استاد حوزه به صورت مجازی برگزار شد.
خانم رضایی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت روز بصیرت، سخنان خود را با نامهی امام علی(علیهالسلام) خطاب به حارث همدانی آغاز کرد و اذعان داشت: خطاب اولیه امیرالمومنین(علیه السلام)، به حارث همدانی است، اما خطاب ثانویه ایشان به ماست که گذشته را فراموش نکنیم تا از پیچها بتوانیم به درستی عبور کنیم؛ همانطور که قرآن کریم بارها داستان گذشتگان و پیامبران را بیان میکند و این نشان دهندهی آن است که گذشته پلی برای به تکامل رسیدن در آینده است."
وی در ادامه به پیچهای خطرناکی که از صدر اسلام تا کنون بر سر راه مسلمین وجود داشته، اشاره کرد و رحلت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) و اتفاقات بعد از آن همچون سقیفه را از پیچهای بزرگ اسلام برشمرد.
وی نخستین ویژگی حماسه نهم دی را فاطمی بودن آن دانست و تصریح کرد: حماسه نهم دی به معنی دقیق کلمه حماسه فاطمی و حماسه دفاع از ولایت بود. زمانی که ملت ولایی ایران احساس کردند جماعتی برای هدف قرار دادن جایگاه ولایت به میدان آمدند، به صحنه آمدند و حماسه ای همانند حماسه ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ را آفریدند
استاد حوزه، حضرت فاطمه زهرا(س) را فدایی ولایت دانست و افزود: این بانوی بزرگوار اسلام در راه دفاع از ولایت آسیب دیده بود و جانباز شهیده راه ولایت است.
وی حماسه نهم دی را حماسه حضور و بصیرت دانست و اظهار کرد: قرآن کریم در آیه ۶۲ سوره نور، حضور به موقع و لحظهشناسی در صحنه همراهی با پیامبر(صلی الله علیه و آله) را ویژگی مومنان می داند. علمداران دین باید اهل بصیرت باشند و بصیرت یعنی، دشمن شناسی و اقدام به موقع. حماسه نهم دی از جنس بصیرت بود و مردم دریافتند که دشمن ولایت ستیزی را پیشه خود ساخته است. امروز نیز باید از حماسه نهم دی پاسداری کنیم و درس ها و عبرت های آن را برای نسل خودمان و نسل های بعد به ثبت برسانیم و بدانیم که دشمن کجا را هدف قرار داده و از آن حفاظت و حراست کنیم.