مراسم بزرگداشتی به مناسبت ارتحال ملکوتی آیت الله مصباح یزدی(ره) به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) به صورت آنلاین در سامانه اسکای روم و با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی مقدم، از اساتید حوزه و دانشگاه، برگزار شد.
در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی مقدم، از اساتید حوزه و دانشگاه، در آغاز سخنان خویش، ضمن معرفی شخصیت والای آیت الله مصباح یزدی، گفت: ایشان کسی بودند که تنها یک جلد از تألیفاتشان، بالغ بر117 عنوان کتاب است. شخصیتی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، صدها شاگرد تربیت کرده و از همان سال های نخست خرداد1342 گام به گام درکنار امام خمینی(ره) به فعالیت و مبارزه پرداختند تا به امروز که درهمه حال وتحت هر شرایطی حامی رهبر و ولایت بودند.
وی در ادامه با بیان حدیثی از معصومان(ع) یادآور شد: اگر مؤمنی یک برگه ای که در آن دانشی نوشته شده باشد، از خودش باقی بگذارد، روز قیامت خداوند آن برگه را مانع میان او وآتش قرار خواهد داد، و به ازای هر حرف علمی که درآن نوشته شده باشد، شهری که هفت برابر دنیاست، به او داده می شود.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی مقدم خاطر نشان کرد: عطف شخصیت علامه مصباح یزدیبا شخصیتی همانند شهید فخری زاده، توسط مقام معظم رهبری بدین معناست که: مهم نیست علم وتحقیق و فعالیت، در زمینه فقه وکلام و تفسیرو... باشد و یا در زمینه هسته ای وسلول های بنیادی و نانوتکنولوژی و... بلکه مهم، خدمت مخلصانه به جامعه بشریت است.
وی در بخش دوم بیانات خود با اشاره به قیام 19 دی سال 1356 مردم قم بیان داشت: بعد از انتشار مقاله توهین آمیز به امام خمینی(ره)که درآن کمونیست ها را با روحانیت شیعه مقایسه کرده و به امام راحل توهین کردند، علماء قم ساکت ننشستند و در روز 19 دی ماه، قم یکپارچه شورش شد و تمام علماء و مردم به حمایت ازاسلام و تشییع و دفاع از روحانیت و امام خمینی(ره) قیام کردند.
استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: بعداز قیام 19 دی مردم قم، مردم تبریز چهلم قیام مردم قم را گرفتند وبعد ازآن مردم یزد چهلم مردم تبریزرا گرفتند و همین طور این روند ادامه داشت تا اینکه ظرف چندین ماه نهضت شکل گرفت و برهمین اساس است که مقام معظم رهبری این واقعه تاریخی را احیاء می کنند، تا تاریخ و قیام 19 دی ماه سال1356تحریف نگردد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی مقدم در پایان خاطر نشان کرد: اینکه سردار سلیمانی به چنین مقام عظیمی نزد مردم رسیدند و سردار دل ها شدند، این بود که ایشان تمام کارهایش رامخلصانه و برای رضای خدا انجام می دادند و به تمام معنا سرباز مطیع ولایت بودند و همان بصیرتی را که مالک اشتر نسبت به امام زمانش آقا امیر المؤمنین علی بن ابیطالب(ع) داشت، همان بصیرت را هم سردار سلیمانی نسبت به نائب امام زمانش داشت.
وی خطاب به طلاب بیان داشت: امروز و درحال حاضر، ما دو وظیفه مهم و اساسی داریم:
اول اینکه: چشم هایمان را باز کنیم ومراقب باشیم که تحت تأثیراوضاع و شرایط قرار نگیریم و دوم اینکه: دست جماعتی را بگیریم و در هدایت آن ها سهیم باشیم واز خداوند متعال طلب بصیرت نماییم که دردام انحراف های زمان قرار نگیریم.
سخنران دیگر این برنامه، خانم دکتر مصباح یزدی، استاد حوزه ودانشگاه ودخترارجمند حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره) بودند که در یک گفتگوی صمیمانه، به بیان ویزگی های بارز پدر و نوع رفتار ایشان با خانواده پرداختند.