به گزارش واحد اطلاع رسانی، در این مراسم که با حضور مدیر و کارکنان این مرکز برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین نوری، در سخنانی، داشتن اخلاص را امری بسیار سخت دانست و گفت: اخلاص در عمل و ایمان به معنای داشتن انگیزه اصلی در انجام کارها، برای رضای ذات حق تعالی باشد، نه رضایت غیر او. انسان با ذکر لا اله الا الله، خود را از غیر خدا خالص می کند. زیرا که همه امور از جمله قدرت و ثروت و حرص و طمع و جایگاه و... با این ذکر، ارزش خود را نزد انسان از دست می دهند و تنها رضای حق تعالی ملاک عمل می شود که همان اخلاص است.
استاد اخلاق، در ادامه، به فرازی "وَلا تَأْخُذُهُ فِى اللَّهِ لَوْمَهُ لائِمٍ" از دعای ندبه اشاره کرد و اظهار داشت: اولیای الهی در راه رضاى خدا از ملامت و سرزنش بدگويان باكى نداشتند. آیت الله صباح یزدی(ره) نیز می گفتند که من نسبت به دوستانم، بسایر ارادت دارم و برایشان هرکاری می کنم، ولی اگر راه را اشتباه بروند، در برابرشان می ایستم. این روحیه ایشان بود و در برابر انحراف از راه حق، هیچگاه کوتاه نمی آمدند.
وی تصریح کرد: از آنجا که انسان در رعایت اخلاص، دچار سرزنش و ملامت می شود، لذا داشتن اخلاص، کاری ذاتا سخت و دشوار است. انسانهاي با ایمان، نقد و انتقاد جاهلانهي جاهلان و نکوهش نکوهش کنندگان، آنان را از ادامهي راهي که در پيش گرفتهاند باز نميدارند.
حجت الاسلام والمسلمین نوری، در ادامه یادآور شد: در زیارت امین الله می خوانیم که "اشهد انک جاهدت فی الله حق جهاده" اینکه بزرگترین جهاد امیرالمومنین(ع) چه بوده است، برخی شاید جنگ بدر یا احد را بزرگترین جهاد بدانند یا نمازهای خالصانه آن حضرت را. ولی به نظر می رسد بالاترین جهاد حضرت امیر المومنین(ع)، در هنگام غصب ولایت و حوادث ناگواری که برای حضرت زهرا(س) پیش آمد، اتفاق افتاد. با وجود داشتن قدرت جسمانی و شجاعت و ... ولی خشم خود را در این مواقع فروخورد و آن مصیبت ها را در حق ناموس خدا تحمل کرد. تحمل این امور برای فردی مانند حضرت علی(ع) بسیار سخت و طاقت فرساست.
در پایان مراسم، روضه شهادت بانوی دوعالم، یگانه دخت نبی مکرم اسلام خوانده شد و به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج) این مصیبت عظما تسلیت عرض شد.