به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان قم، نشست علمی پژوهشی «تعالی علمی بانوان در پرتو سیره علوی» در ایام میلاد امیرالمومنین(ع) درمدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(س) بیدگل به صورت مجازی برگزارشد.
فاطمه لطف آبادی، معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(س) بیدگل، در این نشست اظهار داشت: آنچه ازسیره علوی درخصوص جایگاه علمی زنان بدست می آید، وجوب تعلیم و تربیت بانوان درجامعه براساس یک سیستم و الگوی جامع است که تمامی سطوح آموزش زنان را معنادار و هدفمند درنظر می گیرد.
وی افزود: درسیره علوی، نه تنها بانوان ازلحاظ علمی و معرفتی ناتوان نیستند، بلکه ارتقای علم و معرفت زنان با توجه به نقش تربیتی غیرقابل انکار ایشان، موجبات تحول رشد فرهنگی و معرفتی جامعه را پدیدمی آورد. در این مدل آموزش و تعالی بانوان، ازخانه شروع شده و تمامی افراد خانواده در قبال علم آموزی زنان، مسئول و مکلف به همراهی هستند. نتیجه این بسترعلمی خانگی، درخشش بی نظیر علمی همسران، دختران و حتی خدمتکاران خاندان اهل بیت، و ثبت این جایگاه علمی در تاریخ، علیرغم تمامی موانع است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(س) بیدگل، تصریح کرد: عرصه فعالیت علمی زنان درجامعه نیز محدود نبوده و براساس همان الگوی جامع، نه تنها در عرصه علوم دینی، بلکه برحسب نیاز در عرصه های مختلف علمی، زنان توانمندی تربیت می گشتند، به طوری که جامعه پذیرای ظرفیت علمی ایشان بوده و از دانش ایشان استفاده می کرده است.
خانم لطف آبادی در پایان این نشست برعلم آموزی زنان با توجه به جایگاه بالایشان درتربیت فرزندان تاکید کرد.