از سوی معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) قم برگزارشد:

برگزاری چهارمین کارگاه نبض زندگی طلایی، باموضوع مهارت همدلی

شناسه خبر : 104799

1399/12/17

تعداد بازدید : 166

برگزاری چهارمین کارگاه نبض زندگی طلایی، باموضوع مهارت همدلی
به منظورکسب شناخت هرچه بیشتر زوجین نسبت به یکدیگر، سلسله کارگاه مهارت های زندگی با عنوان "نبض زندگی طلایی"در مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س)به صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان قم، چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی با موضوع "شناخت مهارت همدلی"، با حضور خانم طهرانی، استاد حوزه و مشاور خانواده، و طلاب متأهل به صورت برخط در سامانه اسکای روم در مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س)برگزارشد.

خانم طهرانی در ابتدا، با اشاره به معنای اصطلاحی مهارت بیان داشت: مهارت به معنای استفاده آگاهانه و توانمندانه از دانش است جهت چاره اندیشی مشکلاتی که در اطراف فرد وجود دارد.

مشاوره خانواده افزود:  فقدان مهارت های زندگی در فرد باعث می شود در برابر نا ملایمات زندگی، به رفتارهای مخرب و ناسازگارانه روی بیاورد.

خانم طهرانی با بیان حدیث زیبایی از امام صادق علیه السلام که می فرمایند: تقربوا الی الله بمواسات اخواتکم  مباحث خود را  پیرامون مهارت همدلی آغاز کرد و در تعریف همدلی گفت: همدلی یعنی درک عوطف، احساسات وخواسته های قلبی دیگران وخود را جای دیگران قرار دادن واز دریچه چشم آن ها به زندگی نگریستن و اینکه همدلی به معنای درک دنیای شخصی طرف مقابل می باشد.

 

وی افزود: بدون یک دلی وهمدلی با دیگران، ارتباط با دیگران شبیه یک جاده یک طرفه است

جاده ای یک طرفه وبی پایان که به هیچ جا ختم نمی شود و اینکه بدون همدلی با دیگران حرکات و رفتار دیگران مشکل ساز می شود و دیگران نسبت به یکدیگر بدبین می شوند.

خانم طهرانی در ادامه تصریح کرد: ابزار مهم جهت داشتن روابط اجتماعی حسنه، مهارت همدلی است و رابطه خوب، زاییده شناخت کافی از طرف مقابل می باشد.

وی با توضیح راه های تقویت همدلی، خطاب به طلاب اظهار داشت: در ارتباط با دیگران، به آن ها فرصت دهیم تا احساسات خود رابه راحتی بیان کنند، زیرا همدلی به پایه خودآگاهی است هرچه بیشتر نسبت به احساسات خودمان آگاهی داشته باشیم ، بهتر می توانیم احساسات دیگران را درک کنیم. در زمان همدلی با دیگران به حالات چهره وحرکات طرف مقابل (زبان بدن) توجه نماییم و با درک احساسات طرف مقابل به او بفهمانیم که برایش اهمیت واحترام و ارزش قائل هستیم.

استاد حوزه در پایان بیان داشت: همدلی در طرفین احساس خوشایند و مثبت به وجود می آورد و فرد را از احساس تنهایی نجات می دهد. همچنین موجب اخذ تصمیم های صحیح تر شده و اینکه از بسیاری تعارضات وسوء تفاهم ها جلوگیری می کند و احساس آرامش و قوه اداراک فرد واعتماد به نفس او را افزایش می دهد

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
۲۲ جمادى الاول ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه