معاون امور حوزه های علمیه خواهران، در سخنانی، نقش حوزه های علمیه خواهران در تمدن سازی اسلامی را نقش ویژهای دانست و گفت: در گام دوم انقلاب، حوزه های علمیه خواهران در تمدن سازی نوین اسلامی نقش و جایگاه ویژهای دارند. برای تمشیت گام دوم انقلاب آنگونه که مقام معظم رهبری انتظار دارند، نیاز است تا حوزه های علمیه بویژه حوزه های علمیه خواهران ورود کرده و نقش آفرینی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی، به تبیین چشم انداز حوزه های علمیه خواهران در گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: نقش آفرینی در اعتلای نظام اسلامی و توانمندی در تولید و توسعه دانش، بینش و گرایش فرد، خانواده و اجتماع باید در حوزههای علمیه خواهران در گام دوم انقلاب محقق شود.
وی حوزه های خواهران را هدایتگر جامعه بویژه زنان و خانواده به سوی ارزش های والای انسانی و معنوی دانست و خاطرنشان کرد: کاملاً تمهید مقدمات شده تا حوزههای علمیه خواهران در گام دوم انقلاب نقشآفرین و اثرگذار باشند.
معاون امور حوزه های علمیه خواهران، تصریح کرد: حوزه های علمیه خواهران مسئولیت بسیار بزرگی دارد و به مثابه الگو در فرهنگ سازی در کشور باید باشد و در این زمینه بدرخشد.
وی در ادامه از زحمات حجتالاسلام والمسلمین حسین تهرانی، در مدت زمان تصدی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، تقدیر و تشکر کرد و گفت: در مدت حضور آقای تهرانی در مدیریت استان قم، اخلاق و رفتار ایشان باعث شد در این مدت حوزه استان قم آرامش بگیرد و افق های خوبی برای استان ترسیم شود و زمینه سازی برای برگزاری کارهای ملی صورت پذیرد.
معاون امور حوزه های علمیه خواهران، حضور حجتالاسلام والمسلمین تهرانی در معاونت آموزش حوزه های علمیه خواهران را به دلیل حضور ایشان در مدیریت استان قم و آشنایی با مشکلات مدارس را فرصتی مغتنم دانست تا اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خورد.
وی حضور بانوان در سمت مدیریت های استانی را اتفاقی ارزشمند دانست که بانوان توانستند خود را اثبات کنند و این زمینه ای شد برای حضور بانوی مدیر در مجموعه جامعه الزهرا برای اولین بار که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی یادآورشد: استان قم، پنجمین استانی است که به دستان تدبیر خواهران مدیریت خواهد شد و این راهبرد به مرور زمان خود را نشان می دهد که خواهران می توانند مدیریت خوبی داشته باشند.
وی خانم عزیزاللهی را فردی عالمه و فاضله معرفی کرد که این فهم علمی در مدیریت بسیار اثرگذار خواهد بود.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین تهرانی، مجموعه مدیریت استان قم را مجموعه ای کاملاً همراه، بی حاشیه و دغدغهمند توصیف کرد و مدیران مدارس علمیه را هماهنگ و همراه با استان دانست و گفت: موفقیت و آرامشی که در مدیریت استان حاکم است، زحمات همه همکاران بود.
وی در دو بخش به ارائه گزارش پرداخت که شامل کارهای انجام شده و کارهای در دست اقدام است.
مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان قم، کارهای انجام شده را تقویت جایگاه استان قم ارتباط با نهادهای مختلف استان و مرکز، راه اندازی هیئت اندیشه ورز، تاسیس شوراهای علمی- پژوهشی، شورای آموزشی و شورای فرهنگی - تربیتی عنوان کرد و گفت: تشکیل هسته های گزینش، تشکیل گروه طرح و برنامه پنج ساله و یکساله، تشکیل شورای سایت و کانال استان و شورای مدیران استان و ارتقاء سطح مدارس از جمله کارهای صورت گرفته است.
وی در ادامه افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته، تکمیل اعضای هیات امنای مدارس بود که بسیاری از آنها ناقص بودند. سعی کردیم برای رشته ها و سطوح مدارس مجوز بگیریم که دو مدرسه در استان قم موفق به گرفتن مجوز تاسیس سطح ۳و دو مدرسه در شهر کاشان مجوز برای داشتن سطح 4 شدند.
تشکیل گروه های علمی در مدارس را از جمله اقدامات دیگر مدیریت استان قم در این مدت عنوان کرد.
وی از جمله کارهای در دست اقدام را راهاندازی مرکز شناسایی و رشد طلاب، راه اندازی مرکز پاسخگویی به سوالات و انتشار نشریات علمی تخصصی در مدارس علمیه و تحت پوشش قرار دادن مدرسه علمیه صالحات تحت اشراف آیت الله جوادی آملی برشمرد.
در ادامه خانم عزیزاللهی، مدیر جدید حوزه علمیه استان قم، در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات مدیر سابق استان قم، به سیاست ها و راهبردهای اصلی برای استان قم اشاره کرد و گفت: سیاستهای ما در راستای سیاست های مدیر معزز حوزه های علمیه خوهران خواهد بود و امیدواریم سرباز خوبی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری باشیم.
وی حمایت از ورود مدارس علمیه به رشته های نوین، تامین اساتید در رشته های جدید و تلاش در جهت اثرگستری حوزه های علمیه خواهران و رشد این حوزه را از جمله سیاست های جدید حوزه علمیه خواهران استان قم عنوان کرد.
خانم عزیزاللهی، ارتقاء ارتباطات با نهادها و سازمانهای مختلف جهت افزایش نقش آفرینی خواهران در رشد معنوی و مذهبی و دینی استان قم و تاثیرگذاری و حمایت در کل کشور را از دیگر سیاست ها مطرح کرد.
وی نهایت استفاده از ظرفیتهای موجود و نیروهای توانمند در مدارس علمیه خواهران استان و بویژه ظرفیت مضاعف و متراکم در جامعه الزهرا(س) را از دیگر سیاستهای پیش رو عنوان کرد و گفت: دست همکاری و معاضدت به سوی مدیر محترم جامعه الزهرا دراز می کنیم تا در زمینه تحقق اهداف عالیه انقلاب مثمر ثمر باشیم.
در پایان از خدمات حجتالاسلام والمسلمین تهرانی، مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان قم با اهدای لوح، تقدیر شد و حکم سرپرستی خانم عزیزاللهی توسط مدیر حوزه های علمیه خواهران به وی اعطا شد.
شایان ذکر است حجت الاسلام والمسلمین تهرانی به عنوان معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران منصوب شدند.