در دیدار سرپرست جدید حوزه علمیه خواهران استان قم با خانم علاسوند، مطرح شد؛

ورود بانوان تحصیلکرده حوزه به عرصه های مدیریتی، پرثمر و مطلوب است

شناسه خبر : 110452

1400/05/21

تعداد بازدید : 207

ورود بانوان تحصیلکرده حوزه به عرصه های مدیریتی، پرثمر و مطلوب است
عضو شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران، در دیدار با خانم عزیزاللهی، با ابراز خرسندی از انتصاب وی به عنوان مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، گفت: ورود بانوان تحصیلکرده حوزه به عرصه های مدیریتی، پر ثمر بوده و گام برداشتن در این مسیر مطلوب است.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان قم، خانم زهرا عزیزاللهی، سرپرست جدید حوزه علمیه خواهران استان قم با حضور در پژوهشکده مطالعات زن و خانواده، با خانم فریبا علاسوند، عضو شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، خانم عزیزاللهی، ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش عرصه ارتباطی بین دو مجموعه، بر اهتمام مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم نسبت به بحث مشورت و استفاده از دیدگاه های صاحب نظران بخصوص خبرگان عرصه زن و خانواده تاکید کرد.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم، با اشاره به برخی عوامل دخیل در پذیرش این مسئولیت از جمله اهمیت روزافزون مشارکت جدی‌تر بانوان در مجموعه‌های مربوط به این قشر و فراهم بودن بسترها برای حرکت جهش‌وار به سمت تحقق اهداف ترسیم شده در برنامه های میان مدت و طولانی مدت مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، که همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری است، ابراز امیدواری کرد: حوزه علمیه خواهران استان قم بر تعامل هر چه بیشتر با پژوهشکده مطالعات زن و خانواده در عرصه های مختلف‌ تاکید دارد و امید است این همکاری‌ها هرچه بیشتر تحقق یابد.
 
در این دیدار، خانم فریبا علاسوند، با ابراز خرسندی از انتصاب خانم عزیزاللهی به عنوان مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، نسبت به آینده مدیریتی حوزه استان قم اظهار خوشبینی کرد و گفت: ورود بانوان تحصیلکرده حوزه به عرصه های مدیریتی، پر ثمر بوده و گام برداشتن در این مسیر مطلوب است.
 
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات زن و خانواده، حوزه علمیه خواهران را دارای ظرفیت بالایی از جهات متعدد عنوان و به گزینی نیروهای انسانی در موفقیت حوزه‌ها را موثر دانست.
 
وی بر لزوم برنامه‌ریزی های خاص و مدبرانه برای تحقق به گزینی در مدارس علمیه خواهران تاکید کرد و اظهار داشت: برای به گزینی در حوزه‌های علمیه خواهران، می توان با برگزاری مدرسه‌های تابستانی کوتاه مدت به نحو اردوهای جذاب و قوی‌ برای دانش آموزان دوره سیکل و دبیرستانی و همچنین ارسال دعوتنامه به رتبه های عالی کنکور و... اقدام کرد.
 
خانم علاسوند، اهمیت بهره مندی بهینه حوزه علمیه خواهران استان قم از فرصت بسیار وسیع دسترسی به اساتید توانمند در استان قم را مورد تاکید قرار داد و تاکید کرد: بایستی برنامه‌ریزی‌ها در جهت اهتمام به جذب‌ اساتید قوی و نخبگانی در حوزه‌های علمیه خواهران باشد‌.
 
وی همچنین برگزاری برنامه‌های غیررسمی و فوق برنامه‌های توانمندساز را که بیشتر در سطوح تخصصی مطرح است، در جهت موفقیت حوزه‌های علمیه خواهران موثر دانست و گفت: البته شروع این برنامه‌ها می‌تواند در سطوح مقدماتی نیز انجام گیرد.
 
عضو شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران، حرکت به سمت تأسیس پژوهشکده در میان‌مدت و طولانی‌مدت را از دیگر اقدامات حوزه‌های علمیه خواهران در قم پیشنهاد کرد که اولین گام فعلی آن می‌تواند تلاش برای تشکیل نهاد پژوهشی یا مرکز مطالعاتی باشد‌.
 
خانم علاسوند، ضمن تاکید بر تعامل مفید با جامعه الزهرا(س)، بر استفاده از ظرفیت خوب طرح مدرسه‌محوری در حوزه‌های علمیه خواهران تأکید و تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران استان قم ظرفیت بالایی در جهت کارهای فرهنگی در عرصه‌های مهمی همچون حجاب و عفاف دارد که در این جهت، برنامه‌های محله‌ای و همچنین برنامه‌های تبلیغاتی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورشی حائز اهمیت است.
 
در پایان دیدار، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم از همسویی نظرات خانم علاسوند با چشم اندازهای مدنظر مجموعه مدیریتی حوزه علمیه خواهران استان قم اظهار خشنودی کرد.

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
۲۲ جمادى الاول ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه