به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی حوزه، نشست علمی با عنوان "راهکارهای اثر گستری علمی حوزه های علمیه خواهران" با حضور خانم حیاتی، استاد حوزه علميه خواهران در پلت فرم قرار برگزار گرديد.
خانم حیاتی، استاد حوزه علميه خواهران ، در زمينه راهکارهای اثر گستری علمی، سه مرحله را تبیین نمود و افزود: مرحله اول «ایجاد زمینه ها و بستر سازی برای توليد علم» میباشد که برای نيل به اين هدف، رعايت اصولی را ضروری ازجمله: تداوم در کسب علم و مهارت، بروز بودن و كسب مهارتهای تکنولوژی روز، جامعیت و ذو فنون بودن در كنار تخصص گرایی و نياز سنجی ضرورت دارد.
استاد حوزه، تولید محتوای علمی در قالبهای مختلف مثل نوشتن، تصویر پردازی سرودن شعر، داستان سرايی، قصه گویی ، روایت گری و ارائه عملی در نشست های مختلف و ... را مرحله دوم در زمينه راهكارهای اثر گستری برشمرد.
وی با تاکید بر لزوم كار در زمينه كودك، افزود: بايد نتايج تحقيقات و كار علمی را با زبان كودكانه ارائه داد و اين اميد هست كه طلاب مدرسه علميه حضرت خديجه سلام الله عليها در اين زمينه فعال باشند. همچنين از تدوين گاهنامه توسط طلاب اين حوزه تشكر و قدردانی كرد.
خانم حياتی خاطر نشان كرد، اثر گستری و انتشار و عرضه كردن در قالب مجلات، نشستهای علمی، تدريس و.... نيز مرحله سوم است.
وی همچنين بر لزوم بهره گيری از ابزارهای جديد و تكنولوژوی در انتشار محتوای علمی تاكيد كرد و عرضه كارهای علمی را ضروری دانست.