به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه، جلسه معاونان پژوهش حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور هفتم اسفندماه 1400 در مرکز مدیریت برگزار شد که سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم به همراه سرپرست معاونت پژوهش در این اجلاسیه حضور یافتند.
این جلسه ابتدا با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین واحدی معاون امور حوزهها، اجرا شد و در ادامه نیز بصورت کارگاه برای حضار برگزار شد.
ضمن اجلاسیه مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور حجتالاسلام والمسلمین قربانی رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت حوزه های علمیه خواهران ضمن تاکید بر راهبرد مدرسه محوری اظهار داشت: در راستای تحقق این امر مدیریت، جلسات مفصلی برگزار و اقداماتی نیز صورت گرفته است و مرکز برنامه ریزی و نظارت، سیاست نگاه به مدارس را با جدّیت دنبال میکند.
خانم عزیزاللهی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم طی این اجلاسیه، در راستای تحقق اهداف مرکز برنامهریزی و نظارت، به مواردی ازجمله: تاثیر تعامل توام با اعتماد و اطمینان با واحدهای علمی تربیتی در قوت برنامه ریزی و اجرای مفید آن و نیز اهمیت ثبات نسبی نیروها، اشاره کرد .
ایشان در طی مباحث فرهنگی توجه به حیث تربیت گری اساتید، اهتمام به تبیین زی طلبگی خواهران طلبه و کار تشکیلاتی را لازم دانست و در ساعات پایانی اجلاسیه، موضوع پژوهشهای تحصیلی را مورد بررسی قرار داد.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم ذیل موضوع پژوهشهای تحصیلی تصریح کرد: با توجه به حجم پژوهشها در عصر حاضر و تلاشهای معاونت محترم در جهتدهی به پژوهشها، سعی در ارتقاء کیفی و کمّی آن و نهایتاً خروجی فاخر پژوهشها؛ برنامههای معاونت پژوهش در جهت تقویت و رویکردهای جدید در اثرگذاری پژوهشهای خواهران حوزوی چیست؟
وی در خصوص آیین نامههای حمایتی از طلاب در مسیر تدوین مقالات و پایاننامهها در جهت کمّ و کیف راهبری اساتید راهنما نیز پرسشی مطرح نمود و خواستار تدوین برنامه تحولی و پرسرعت در ارتقاء خروجی سطوح مدارس علمیه شد.
ضمن اجلاسیه، سرپرست معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قم از برگزاری کارگاه برای معاونان پژوهش مراکز استانها، با ارائه آقای کرامتی رئیس اداره همایشها و مجامع مرکز مدیریت خبر داد و موضوع این جلسه را با عناوین ذیل مطرح نمود:
۱. تبیین فعالیتهای پژوهشی فاخر سال جاری و دریافت گزارش فعالیتهای انجام شده استانها مطابق کاربرگ اداره مجامع
۲. فرایند حمایت از چاپ و نشر آثار علمی غیر درسی و تبیین فرایند نگارش و تصویب آیین نامههای فعالیتهای پژوهشی
وی در ادامه از اجرای کارگاههای پژوهشی با موضوع تبیین کنشگری پژوهشی درفضای مجازی، سخن گفت و افزود: مجموعه کارگاههای کنشگری پژوهشگران در فضای مجازی با ارائه آقای محمد نصاری کارشناس فعالیتها و تشکلهای پژوهشی حوزههای علمیه خواهران تشکیل شد.
سرپرست معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قم ضمن شرکت در این جلسات اظهار داشت:
با توجه به اینکه یکی از مولفههای مهم، برای موفقیت در جهاد تبیین، آشنایی با تکنیکها و ابزارهای فناورانه است از این رو کارگاه مهارت افزایی جستجو در اینترنت، آشنایی با منابع پژوهشی دیجیتال و تکنیکهای نوشتن در فضای مجازی، از جمله آموزههایی است که در راستای تحقق اهداف و نیل به دستاوردهای علمی پژوهشی طلاب، نقش بسزایی دارد.


