دومین گردهمایی فارغ التحصیلان مدرسه آیت الله ایروانی ره برگزار شد

شناسه خبر : 123344

1401/03/09

تعداد بازدید : 59

دومین گردهمایی فارغ التحصیلان مدرسه آیت الله ایروانی ره برگزار شد
معاونت فرهنگی مدرسه آیت الله ایروانی ره، دومین گردهمایی فارغ التحصیلان مدرسه آیت الله ایروانی ره را برگزار کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه، دومین گردهمایی فارغ التحصیلان مدرسه آیت الله ایروانی ره با حضورحجت الاسلام حمید محمدی "عضو هیات امنای مدرسه علمیه آیت الله ایروانی (ره)، مدرس و محقق مدارس علمیه" با موضوع تبیین رشته مدرسی ادبیات عرب و خانم خانی"کارشناس امور دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران"با موضوع تبیین کانون دانش آموختگان در مدرسه آیت الله ایروانی (ره) برگزار شد.

این مراسم در سه بخش پذیرش سطح 3 در رشته مدرسی ادبیات عرب، تاسیس کانون دانش آموختگان و جشن فارغ التحصیلی برگزار شد.

در ابتدا آقای محمدی اهمیت ادامه تحصیل در حوزه های علمیه و خصوص رشته ادبیات عرب را تبیین و با اشاره به آیه إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ در سوره یوسف، گفت: انبیاء و گذشتگان برای فهم و یادگیری عمیق علوم آن را به زبان عربی آورده اند. وقتی تفسیر المیزان را یک فارسی زبان به زبان عربی  نوشته است ولی همه کسانی که از آن استفاده می کنند وقتی به زبان عربیش آن را می خوانند حس بهتر و فهم عمیق تری دارند نسبت به زمانیکه از ترجمه فارسی این کتاب استفاده می کنند همین ویژگی باعث شده که المیزان کاملا ویژگی آیه لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ را داشته باشد.

وی افزود: خود خداوند هم همه ی حرفهایی که برای هدایت انسان لازم است را به زبان عربی آورده است به همین دلیل است به تعلیم و تعلم قرآن تاکید شده زیرا به واسطه آن می توان عربی را بهتر فهمید. نهج البلاغه هم به خاطر زبان عربی بودنش تا این حد تاثیر گزار است.

محمدی ادامه داد: رمز رسیدن به همه علوم اسلامی زبان عربی است، به همین دلیل طلاب هم به علت گام نهادن در حوزه علوم الهی و قرآنی باید به زبان عربی تسلط داشته باشند. زیرا کلید فتح همه رشته های تخصصی و عمومی در حوزه های علمیه زبان عربی است و طلاب برای کسب مهارت در حوزه باید این زبان را به صورت عمیق بیاموزند طلبه ها اگر در سطح 2 خوب درس بخوانند دست مایه ابتدایی عربی را پایه گزاری کرده اند و  می توانند سطح 3 و 4 در رشته های کاربردی تری تحصیل کند و زنان نیز به همین واسطه پا به پای مردان به درجه اجتهاد برسند.

مدرس حوزه ضمن اشاره به اهمیت متخصص شدن بانوان طلبه، افزود: هر زمانی در گذشته صحبت از تحصیل بانوان در سطح 3 می شد کسی باورش نمی شد که بانوان توانایی تحصیلات عالیه در حوزه را داشته باشند اما اکنون بانوان در حال رسیدن به اجتهاد هستند.

در ادامه خانم خانی ضمن بیان اهمیت تشکیل کانون دانش آموختگان در حوزه های علمیه خواهران، به تبیین اساسنامه کانون دانش آموختگان و چگونگی تاسیس کانون پرداخت و اذعان داشت: وظایف کانون دانش آموختگان اعم از: 1- شناسایی و سازماندهی2- کارآفرینی فرهنگی3- ارتقاء توانمندسازی است و هر مدرسه شناسایی و توانمندی دانش آموختگان اعم از شناسایی شناسنامه ای و توانمندی آن ها را بر عهده دارد.

جلسه با جشن فارغ التحصیلی و اهداء جوایز به ایشان و همچنین پذیرایی از آن ها به پایان رسید.

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳
۲۳ جمادى الاول ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه