برگزاری اولین جلسه از دومین دوره جامع تربیت پژوهشگر

شناسه خبر : 127619

1401/07/12

تعداد بازدید : 38

برگزاری اولین جلسه از دومین دوره جامع تربیت پژوهشگر
معاون پژوهش مدرسه علمیه عالی حضرت آمنه (سلام الله علیها) از برگزاری اولین جلسه از دومین دوره جامع تربیت پژوهشگر، با حضور طلاب توانمند عرصه پژوهش و اساتید مجرب، در این مدرسه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  و رسانه ای حوزه علمیه خواهران اولین جلسه از دومین دوره جامع تربیت پژوهشگر، با حضور طلاب توانمند عرصه پژوهش و اساتید مجرب در مدرسه حضرت آمنه س برگزار شد.

خانم شعبانی اظهار داشت: با استعانت از درگاه خداوند متعال و درود به روان پاک شهدا و امام شهیدان، مدرسه علمیه عالی حضرت آمنه (سلام الله علیها) در راستای سیاست های پژوهشی مدرسه  و به منظور بهره گیری از ظرفیت علمی پژوهشی خواهران و تربیت پژوهشگران توانمند و خلاق، اقدام به برگزاری  دومین دوره  جامع تربیت پژوهشگر نموده است.

 

معاون پژوهش مدرسه بیان داشت: برگزاری دوره‌های تربیت محقق و پژوهشگر به صورت نظام‌مند یکی از برنامه‌های واحدپژوهش این مدرسه است تا خواهران پژوهشگر در رشته‌های مختلف علوم اسلامی و مورد نیاز جامعه تربیت شوند.

وی درادامه،کادرسازی و تربیت نیروی انسانی،جهت‌دهی پژوهش‌های حوزوی در راستای نیازهای علمی «جامعه و نظام اسلامی» و «مسائل کلان و راهبردی حوزوی»  تشویق و ترغیب پژوهشگران حوزه در جهت انجام پژوهش‌های نو، کارآمد و روزآمد، ارتقای سطح کمی وکیفی پژوهش‌های حوزویو توسعه وارتقای توان علمی بانوان پژوهشگر حوزوی برای ارائه تحقیقات و آثار علمی معتبررا از مهمترین اهداف برگزاری این دوره برشمرد  .

خانم شعبانی در پایان گفت: امید است، با تربیت محقق در این مدرسه مبارکه، گامی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) برداریم و ان شاالله این طرح را در سالهای آتی نیز  ادامه خواهیم داد.

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳
۱۶ رمضان ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه