دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

توسط معاونت فرهنگی مدیریت استان صورت گرفت:

حضور چشمگیر بانوان طلبه قم و کاشان در مراسم عهد مهدوی در مسجد جمکران

شناسه خبر : 133572

1402/01/19

تعداد بازدید : 139

حضور چشمگیر بانوان طلبه قم و کاشان در مراسم عهد مهدوی در مسجد جمکران
ساتید، طلاب، دانشجویان، فعالان فرهنگی و بانوان فرهیخته ایران اسلامی در مراسم عهد مهدوی، میثاق‌نامه و مطالبات خود را زمینه حجاب و عفاف قرائت کردند و به عهدهای خود با امام زمان عجل‌الله‌تعالی ‌فرجه ‌الشریف لبیک گفتند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران، 19 فروردین 1402 طلاب مدارس علمیه خواهران قم و کاشان به همراه بیش از هزاران طلبه جامعه الزهرا علیهاسلام به حضور در مسجد مقدس جمکران، در مراسم عهد مهدوی شرکت نمودند.

بیش از هزار نفر از بانوان طلبه و دانشجویان استان قم، با حضور در مراسم عهد مهدوی در مسجد مقدس جمکران، زنجیره انسانی تشکیل دادند و به قرائت عهدنامه با امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و بیان مطالبات خود در زمینه رعایت عفاف و حجاب در جامعه پرداختند.

اساتید، طلاب، دانشجویان، فعالان فرهنگی و بانوان فرهیخته ایران اسلامی در مراسم عهد مهدوی، میثاق‌نامه و مطالبات خود را قرائت کردند و به عهدهای خود با امام زمان عجل‌الله‌تعالی ‌فرجه ‌الشریف لبیک گفتند.

rss

 پویش « اکنون نوبت جهاد من است» ویژه طلاب خواهر سراسر کشور - حوزه خواهران استان قم
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

پویش « اکنون نوبت جهاد من است» ویژه طلاب خواهر سراسر کشور

پویش « اکنون نوبت جهاد من است» ویژه طلاب خواهر سراسر کشور

شناسه خبر : 119536

1400/11/19

تعداد بازدید : 158

پویش « اکنون نوبت جهاد من است» ویژه طلاب خواهر سراسر کشور
معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم، به مناسبت ایام‌الله دهه فجر از برگزاری پویش «اکنون نوبت جهاد من است» خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه، معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم، پویش «اکنون نوبت جهاد من است» رابه مناسبت ایام ‌الله دهه فجر برگزار می‌نماید.

سرپرست معاونت فرهنگی، طی این مصاحبه، موضوع این پویش را تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: این پویش ویژه طلاب خواهر سراسر کشور بوده و هدف از برگزاری این پویش، ضمن حفظ و صیانت از آثار و دستاوردهای انقلاب اسلامی، شناسایی و شناساندن حقیقت آن به نسل جوان امروز در راستای پاسخ به شبهات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... می‌باشد.

وی در ادامه، نحوه ارسال آثار را در قالب نقاشی، قطعه ای از یک کتاب، جملات تاثیر گذار، تک نوشته، داستان کوتاه، کلیپ یک دقیقه‌ای، پادکست، عکس نوشته و استوری عنوان کرد و گفت: آثار برتر این پویش به دفتر مقام معظم رهبری حفظه‌الله ارسال خواهد شد.

به گفته‌ی سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان قم، مهلت ارسال آثار تا ٣٠ بهمن ١۴٠٠ بوده و شناسه‌ی ذیل جهت ارسال آثار می‌باشد.

                                                                                                ارسال آثار به @qomwhcfarhangi

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵
۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.