دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴ ذي القعدة ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

نشست خبری پذیرش حوزه علمیه خواهران استان قم با حضور اصحاب رسانه

شناسه خبر : 133703

1402/01/30

تعداد بازدید : 92

نشست خبری پذیرش حوزه علمیه خواهران استان قم با حضور اصحاب رسانه
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با بیان اینکه سال گذشته شاهد افزایش حدود ۳۰ درصدی متقاضیان بود، اضافه کرد: سال گذشته حدود ۴۵۰ نفر پذیرش شدند. در حال حاضر حدود ۳۰۲۰ طلبه خواهر اشتغال به تحصیل دارند و حدود سه هزار نفر نیز فارغ تحصیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران، صبح امروز 30 فروردین 1402 نشست خبری پذیرش حوزه علمیه خواهران استان قم با حضور اصحاب رسانه از خبرگزاری‌های همشهری، ایکنا، قم فردا و ... برگزار شد.

 طی این نشست، خبرنگاران حاضر در جلسه با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران قم و معاونان آموزش و فرهنگی مدیریت استان در راستای مراحل برگزاری آزمون، مهلت ثبت‌نام و نحوه پذیرش بانوان در مدارس علمیه خواهران به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان قم در نشست خبری پذیرش حوزه علمیه خواهران استان قم که در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران قم برگزار شد، عنوان کرد: پذیرش حوزه علمیه خواهران قم هم‌زمان با پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور از ۲۹بهمن مصادف با مبعث رسول اکرم (ص) شروع شده و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد. ظرفیت پذیرش از طرف مدارس اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آزمون ورودی سطح دو در۲۳تیرماه و آزمون سطح سه و چهار در ۱۲خرداد ۱۴۰۲برگزار می‌شود، افزود: حافظان قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، دارندگان مدال المپیادهای کشوری و ممتازان ( برای پذیرش از مقطع متوسطه اول و دیپلم دارندگان معدل بالای  ۱۸و برای پذیرش از دانشگاه در مقطع کارشناسی دارندگان معدل بالای ۱۷) از آزمون کتبی معاف هستند.

ایشان در ادامه اظهار کرد: علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام از طریق نشانی اینترنتیpaziresh.whc.ir یا مراجعه حضوری به مدارس سطح شهر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته شاهد افزایش حدود ۳۰درصدی متقاضیان بود، اضافه کرد: سال گذشته حدود ۴۵۰نفر پذیرش شدند. در حال حاضر حدود ۳۰۲۰طلبه خواهر اشتغال به تحصیل دارند و حدود سه هزار نفر نیز فارغ تحصیل شدند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با اشاره به پراکندگی مدارس حوزه علمیه خواهران قم در سطح استان، گفت: در مدارس علمیه خواهران محیطی امن و سالم در زمینه‌های روانی، سیاسی و... وجود دارد.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه استان قم ۱۶مدرسه دارد که ۱۰مدرسه در قم و ۶مدرسه در کاشان و آران بیدگل هستند، اضافه کرد: چهار مدرسه از متوسطه اول (سه مدرسه در قم و یک مدرسه در کاشان)، هشت مدرسه از مقطع دیپلم، شش مدرسه از سطح سه و چهار مدرسه از سطح چهار پذیرای طلاب خواهر هستند.

ایشان با بیان اینکه در سطح سه خواهران، ۱۰رشته متنوع فعال هستند که هم رشته‌های به‌روز و همسو با علوم انسانی و هم رشته‌های اصیل را شامل می‌شود، گفت: فقه و اصول، تفسیر علوم قرآنی، مدرسی ادبیات عرب، مدیریت آموزشی، مطالعات زنان، تربیت دینی کودک و نوجوان، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، کلام محض، کلام با گرایش امامت و علوم و معارف حدیث شیعه از رشته‌های مقطع سه حوزه علمیه خواهران است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با اشاره به اینکه پنج رشته در سطح چهار فعال است، ادامه داد: فقه و خانواده، تفسیر تطبیقی، علوم و معارف قرآن، حکمت متعالیه و کلام اسلامی رشته‌های فعال در سطح چهار است.

وی بیان کرد: مدرک خواهران طلبه همانند برادران طلبه برای اشتغال و ادامه تحصیل دارای اعتبار است و طلاب خواهر می‌توانند در گرایش‌های علوم انسانی در دانشگاه نیز ادامه تحصیل داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش یکی از بازوانی است که می‌تواند در افزایش متقاضیان مدارس خواهران نقش داشته باشد، تصریح کرد: اگر در زمان پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در مدارس آگاهی بیشتری نسبت به حوزه علمیه خواهران داده شود گرایش به آن بیشتر می‌شود.

 

۵۰ نخبه و 350 استاد از دستاوردهای حوزه علمیه خواهران استان قم

 

معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران استان قم طی این نشست در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت: استان قم دارای سه هزار و بیست طلبه درحال تحصیل و بیش از سه هزار فارغ التحصیل است که بسیاری از آنان هم اکنون جزء مدیران مدارس هستند و همچنین هزار طلبه در سطوح مختلف در حال تدریس هستند.

صدیقه سادات سید تاج الدین افزود: ۵۰طلبه خانم پژوهشگر قم عضو بنیاد نخبگان هستند و بیش از ۱۰۰طلبه در طرح امین آموزش و پرورش استان مشغول به فعالیت هستند و حدود 350 طلبه خانم در حوزه های علمیه در سطح استادی تدریس می کنند.

وی تصریح کرد: بانوان طلبه دستاوردهای فراوانی داشته اند و کتاب های منتشر شده، نشریه های تخصصی، علمی و پژوهشی و حضور در جشنواره ها حاکی از آن است و به عنوان مثال فقط ۳۵۰بانوی طلبه قم برای جشنواره علامه حلی مقاله ارسال کرده اند.

وی بیان کرد: حضور "سفیران رضوان" برای معرفی و جذب به حوزه های علمیه یکی از اقدامات سال اخیر بود که طلاب موفق سطح سه در پنج رشته، به صورت داوطلبانه در بازه پذیرش حوزه های علمیه به همراه یکی از اساتید همان رشته به معرفی دستاوردهای خود و حوزه‌ای که در آن تحصیل کردند می‌پردازند و برای جذب بیشتر اقدام می کنند.

سید تاج‌الدین با بیان اینکه هدف ما توانمندی طلاب است، اظهار کرد: طلاب سطح دو ملزم به گذراندن ۱۹۰واحد درسی هستند که ۲۰واحد آن بر طبق اقتضا و نیاز طلاب هر مدرسه تعریف و موارد کاربردی مانند سبک زندگی اسلامی و رفتار با همسر تدریس می شود.

ایشان در ادامه گفت: همچنین برنامه پنج ساله ای از سوی مرکز مدیریت خواهران حوزه های علمیه کشور به تمام مدارس ابلاغ شده که در آن طبق منویات مقام معظم رهبری باید به بحث های مهم کشوری مانند افزایش جمعیت و پرداختن به سلامت طلاب پرداخته شود و شاخص هایی تعریف شده که همه حوزه ها موظف هستند طبق برنامه پنج ساله به آن دست یابند.

وی در پایان گفت: مدرسه صدیقه کبری تخصصی تربیت مدرسین حوزه علمیه است که شرایط سخت تری دارد و همچنین هر ساله فراخوان پذیرش استاد داده می شود و طلاب با گذراندن آزمونی جذب می شوند.

rss

 اخبار - اخبار - حوزه خواهران استان قم
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴ ذي القعدة ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
۱۴ ذي القعدة ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.