به گزارش خبر گزاری معاونت فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت (علیها السلام):
خانم پرهیزگار با اشاره به آیه ذلک ومن یعظم شعائرالله مانها من تقوی القلوب بیان کرد: شعائر جمع شعیره است به معنای علامت و نشانه، هر چیزی که نشانه ومحل ومکان وآداب برای بندگی خدا باشد ازشعائربوده ومشعر است.
وی گفت: عاشورا،کربلا،اربعین،کعبه،صفاومروه وعرفات ، مکه، بقیع ومدینه و28 صفر وغیره وغیره ازشعائر است؛ زیرا مکانی است که در آن بندگی خدا می شود.
ایشان افزود طبق آیه فوق الذکر، تعظیم شعائر الهی ناشی از تقوای قلب است وآیه نشانگر این است که تقوا دو نوع است: حقیقی و قلبی-تقوای کاذب ونفاق، لذا کسانی که شعائر دین را بزرگ بدارند نشان از تقوای قلبی است وبزرگداشت اربعین و برگزاری مجاس عزا و شادی یک برنامه عبادی است که جزء شعائر است.
ایشان در ادامه عنوان کرد: تقوای قلبی باید آثاری داشته باشد: ازجمله در ایام حزن واندوه آل الله بایدعزاداری و غم و در شادی آنها، مسرورباید بود ودر عمل هم باید نشان داد که مجالس بزرگداشت به همین منظور برپا می شود.
وی بیان کرد: بزرگداشت شعائر الهی برکاتی دارد: باعث رشد و کمال انسان وتداوم دین وراه وراهیابی مسیر سعادت می شود.
وی افزود امام صادق(علیه السلام) فرموده است : برای جدم امام حسین (علیه السلام) مجلس بگیرید و اهل خانواده را به این مجالس ببرید .
وی در پایان گفت: بروز و ظهور اسلام از پیامبر اکرم(صله الله علیه و آله) بود و بقاء آن توسط قیام سیدالشهداء(علیه السلام) ؛ بنابراین هرچیزی، هرآیینی، هر برنامه ای، هر حضور و عدم حضوری که، آیین و تداوم دین خدا را در بر داشته باشد باید بزرگ داشته شود که عمل به توصیه قرآن بشود.