به مناسبت شهادت جانسوز حضرت صدیقه طاهره(س)و همزمان با افتتاح مهدیه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی،این مراسم سوگواری همراه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مهدیه مدرسه علمیه حضرت آمنه(س)، برگزار گردید. در ابتدای مراسم خانم الهی پور با بیان سیر زندگی حضرت زهرا(س)، از دوران طفولیت تا ازدواج و شهادت ، نکاتی چند را ایراد نمود وی گفت: خانم فاطمه زهرا(س) قبل از 4 سالگی تا زمان شهادت در پیروی از ولایت و تبعیت از پدر و همسر، نمونه سبک زندگی فاطمی می باشند. دامنه اختیارات والدین تا حدی است، که وقتی از فرزند بخواهند که حتی به زیارت ابی عبدالله(ع) نرود، و فرزند عکس این عمل را انجام دهد، مرتکب حرام شرعی شده لذا تبعیت از امر والدین و همسر در زندگی، از نکات بسیار مهم است.
خانم الهی پور هم چنین ادامه داد: ویژگی بارز حضرت صدیقه(س) از 4تا 9 سالگی،«ام ابیها» بودن ایشان است و به جایی رسیدند که هم کف شخصیتی شدند که عزیزترین خدا و رسول او بود. ایشان به ما نشان دادند که در مقابل پدر و همسر چطور باید رفتار کنیم.
زمانی که حضرت زهرای مرضیه(س) وارد خانه امیرالمؤمنین(ع) شدند، گرچه زندگی متأهلی ایشان تا 9 سال بیشتر طول نکشید اما حضرت علی(ع)، تا 25 سال بعد از شهادت حضرت زهرا(س)، هر شب به مزارشان می رفتند، هر شب برای حضرت فاطمه(س) گریه می کردند و با ام ابیها(س) در و دل می نمودند.
حضرت امیرالمؤنین(ع) می فرمایند: وقتی وارد خانه می شدم ، با دیدن حضرت فاطمه(س)، همه ی غم های من برطرف می شد.
یا در روزهای آخر زندگی حضرت زهرا(س) زمانی که دو نفر از دشمنان به خانه امیرالمؤمنین آمدند و از حضرت علی(ع) تقاضای ورود را داشتند،
حضرت زهرا(س) در پاسخ امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: «البت بیتک،و الحره امتک و...»« یا علی خانه، خانه توست و فاطمه کنیز توست»..حضرت زهرا (س) با همه بغضی که از آن دشمنان داشتند، اما چه پاسخ زیبا و کاملی دادند که چه در مقام تبیعت از ولایت و چه در مقام شوهرداری سنگ تمام کذاشتند.
وی در پایان افزود: آیا همسران ما، زمانی که به ما نگاه می کنند، غم هایشان برطرف می شود؟ که البته باید همین گونه باشد و سبک زندگی فاطمی(س) برای ما الگوست.
پس از آن، فرزند شهید قاسمی به ذکر خاطراتی از پدر و شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و روضه اهل بیت(ع) با مداحی خانم شیرازی برگزار شد و در پایان از همه مدعوین، پذیرایی ناهار به عمل آمد.