سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵ ذي القعدة ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

بیعت مجدد با ولایت به مناسبت 19 دی و شکر نعمت الهی در تحقق گام اول انتقام سخت

شناسه خبر : 89543

1398/10/10

تعداد بازدید : 165

بیعت مجدد با ولایت به مناسبت 19 دی و شکر نعمت الهی در  تحقق گام اول انتقام سخت
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) از حضور باشكوه طلاب ولايتمدار مدرسه درحسنيه امام خميني(ره) به مناسبت 19 دي، درتجديد بيعتي دوباره با ولايت همزمان با شهادت سردار دل ها و تحقق گام اول انتقام سخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کوثر از قم، به مناسبت فرارسیدن سالروز قيام 19 دي، جمع کثیری از طلاب مدرسه علميه حضرت آمنه(س)، به همراه طلاب مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) با رهبر فرزانه انقلاب اسلامي،امام خامنه اي(مدظله) ديدارکردند.

نوزدهم دی ماه امسال با دو حماسه مهم جهانی همراه بود. یکی شهادت سردار مجاهد اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش ودیگری عملیات غرورآفرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شکستن با صلابت قلب استراتژیک و راهبردی آمریکا در عراق (پایگاه عین الاسد). آمریکا و هم پیمانانش از سر استیصال و سردرگمی مترصد آن بودند که انقلاب اسلامی ایران را با به شهادت رساندن سرداران رشید و غیرتمندش به زانو در آورند غافل از آن که خداوند انتقام گیرنده سخت است و جوشش خون شهید باعث تنبه جهان اسلام شده و خواستار انتقام شدید نسبت به این عملیات مذبوحانه و ذلیلانه می شود.

این ترور خبیثانه که با زیر پا گذاشتن تمام قوانین بین المللی و انسانی بود، با هوشیاری رهبری بزرگوار و حضور غیر قابل توصیف مردم در صحنه تشییع، زمینه ساز انتقامی سخت گردید. از سوی دیگر 19 دی یادآور حماسه آفرینی طلاب حوزه علمیه قم با همراهی اقشار مختلف مردم این شهر مقدس است که در مقابل تاریکی و خفقان ناشی از استبداد و ظلم، ایستادگی نموده و روزنه امید و روشنایی را در دل مردم سراسر کشور روشن کردند.شهر مقدس قم پایگاه انقلاب اسلامی، یادآور سخنرانی های مردی بزرگ است که خانه اش محلي امن برای آگاه سازی مردم در مقابل دسیسه های نظام شاهنشاهی بود. مردی که رهبری انقلاب اسلامی را با حمایت های مردمی به عهده گرفت و سخنانش چراغ راه آزادی خواهان شد.

مردم ثابت کردند که از هیچ قدرتی برای قدم گذاشتن در مسیر خود بیم ندارند و با باور قلبی و ایمان کامل در جهت پیروزی انقلاب اسلامی حتی از جان خود گذشتند. اما آن چه نباید فراموش کرد این است که بدانیم شهادت سرداران شهید و عظمت روز تاریخی 19 دی ماه، نقطه عطف تأثیرگذار و مهمی  بود که زمینه‌ساز شکل‌گیری حماسه‌ای بزرگ شد.این قیام ثابت کرد که دشمن از حرکت مذهبی سیاسی که در رأس آن ، روحاینت باشد، بیش از هر حرکت های دیگر وحشت دارد.

طلاب مدرسه حضرت آمنه(س)  با شركت در اين حركت عظيم، ضمن اداي وظيفه و از سر اخلاص و وفاداري به آرمان هاي امام راحل(ره)، شهدا و رهنمودهاي مقام عظماي ولايت امام خامنه اي(مدظله )، نداي ولايت پذيري خود را به گوش جهانيان رسانده و با برائت از دشمنان اسلام، از خداوند توفيق خدمت و سربازي را در مسير ولايت با دعاي خير حضرت ولي عصر(عج)، مسئلت می نمایند. مدرسه علمیه حضرت آمنه(س)،این پیروزی را به امام زمان(عج) و مقام عظمای ولایت امام خامنه ای (حفظه الله) و ملت شریف ایران تبریک گفته و پیوند همیشگی خود را با ایشان در راستای مبارزه با همه مظاهر استکبار اعلام می دارد.

در پايان  طلاب به همراه کادر مدرسه به زيارت مرقد مطهر  امام راحل(ره) مشرف شده و در پایان در محوطه حیات مرقد مطهر، انزجار خود را از دشمنان رذل اسلام با شعارهای مرگ‌ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر منافقین و لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین ، اعلام نمودند

 

rss

 اخبار - اخبار مدیریت استان - حوزه خواهران استان قم
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵ ذي القعدة ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار مدیریت استان

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
۱۵ ذي القعدة ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.