به گزارش خبرگزاري كوثر از قم، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری(ره) و هفته معلم با حضور حجت الاسلام و المسلمین سائلی، مدیر مدرسه، معاون آموزش و اساتید برگزار شد، در این مراسم مدیر مدرسه ضمن بیان حدیث از پیامبر اسلام (ص) که فرمود: برترین و والاترین انسان هایی که بر زمین گام نهاده اند معلمان هستند به اساتید تبریک گفت و از زحمات ایشان در طول ترم تحصیلی تشکر و قدردانی کرد. در ادامه معاون آموزش مدرسه هفته معلم را به اساتید تبریک و تحنیت گفت.
حجت الاسلام و المسلمین سائلی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و هفته معلم و با تبریک ایام هفته معلم، اظهار داشت: نقش اصلی استاد، فعلیت بخشیدن به استعداد های مثبت طلاب و ایجاد شوق به سوی این هدف است. با فعلیت یافتن استعداد های مثبت شاگرد، عطایای استاد نسبت به شاگرد بیشتر شده و بهره وی از استاد بالا رفته و طلبه یا شاگرد پرورش می یابد.
وی لازمه فعلیت یافتن استعداد های شاگردان را تربیت صحیح و مثبت، عنوان داشت و تصریح کرد: استاد باید در جهت اوصافی که از طرف خداوند برای انسان به ودیعه گذاشته شده شاگرد را در جهت فعلیت بخشیدن به استعداد های مثبت سوق دهد و از پیش روی در استعداد های منفی خود داری نماید.
استاد بزرگوار در ادامه به فرازی از دعای افتتاح اشاره کرد و بیان داشت: اهل بیت به عنوان بهترین معلمان روی زمین الگوی رفتاری برای اساتید بزرگوار هستند و شاگردان بزرگی را در جامعه پرورش داده اند.
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سائلی توجه به زندگی نامه برخی محدثین برجسته را بازگو و بیان کرد: عالمی به نام علی بن رئاب، شاگردی چون حسن بن محبوب را تربیت نموده است. حسن بن محبوب از محدثین برجسته ای می باشد که 1518 روایت را نقل کرده که از شمار مجموع روایات استاد خویش هم بیشتر است. وی از کودکی با تشویق پدرش شاگردی عالم معروف علی بن رئاب را داشته و توانسته استعداد های مثبت خویش را به واسطه استاد توسعه دهد. ایشان با هفت واسطه دعای افتتاح را از امام کاظم (ع) نقل کرده است.

