سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۹ شوال ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

مراسم بزرگداشت ایام‌الله چهاردهم و پانزدهم خرداد با حضور آیت‌الله سائلی

شناسه خبر : 92420

1399/03/18

تعداد بازدید : 163

مراسم بزرگداشت ایام‌الله چهاردهم و پانزدهم خرداد با حضور آیت‌الله سائلی
به گزارش روابط عمومی مدرسه‌ علمیه آیت‌الله ایروانی(ره)، مراسم بزرگداشت ایام‌الله چهاردهم و پانزدهم خرداد به شیوه‌ی مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدرسه‌ علمیه آیت‌الله ایروانی، مراسم بزرگداشت ایام‌الله چهاردهم و پانزدهم خرداد با حضور آیت‌الله سائلی و با همت معاونت فرهنگی مدرسه به شیوه‌ی مجازی برگزار شد.

مراسم با بارگذاری صوت قرائت قرآن کریم و گزیده‌ی بیانات رهبری با موضوع اصول و مکتب امام خمینی-رحمت‌الله-، آغاز و با عرض تسلیت آیت‌الله سائلی برای رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی ادامه یافت.

وی با بیان خلاصه‌ای از مکتب امام خمینی-رحمت‌الله-، عنوان کرد: امام بزرگوار ما کسی است که توانست اسلام را در عرصه‌ی سیاسی به صورت یک نظام مستقر کند که در طول تاریخ آرزوی اولیای خدا و عالمان دینی بود.

ایشان با بیان خاطره‌ای از آیت‌الله زنجانی یکی از قدیمی‌ترین شاگرادان امام خمینی-رحمت‌الله-، دو خصوصیت بارز امام را غیرت و اخلاص برشمرد و افزود: امام در حمایت از اسلام غیرت داشت و با مطرح شدن شبهات، احساس خطر کرده و برای آن جوابیه می‌نوشت؛ بعدها در برابر دهن‌کجی حکومت وقت به اسلام، تا به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکرد، بعد از آن هم در برابر آمریکا ایستاد.

وی درباره‌ی اخلاص امام گفت: امام بعد از انتشار کتابچه‌ی اسرار هزارساله به قلم علی‌اکبر حکمی‌زاده از درس‌خوانده‌های حوزه علمیه قم و اهانت او به تفکرات شیعی، اسلام و روحانیت، آن را گمراه کننده‌ی جامعه تشخیص داد و در یک جهاد علمی کتابی را نوشت که پاسخ قاطع و مستدلی به او بود و  این کتاب به عنوان موضع رسمی حوزه‌های علمیه اعلام شد .

ایشان به این نکته اشاره کرد: خط دشمن، همواره از بیوت علما لطمه به اسلام می‌زند.

امام اسم خود را روی کتاب ننوشت زیرا معتقد بود جوابیه باید داده شود حالا به چه نامی مهم نیست. این اخلاص امام و محتوای عالمانه کتاب باعث مطرح شدن ایشان در سن 41 سالگی شد.

آیت‌الله سائلی گفت: بیایید کمی فکر کنیم که اگر امام در این روزها با این هجمه از شبهات مواجه بود چه می‌کرد؟

مراسم با بارگذاری صوت مداحی، ختم قرآن و صوات به نیت شادی روح امام راحل و شهدا به ویژه شهدای پانزده به پایان رسید.

 

rss

 اخبار - اخبار مدارس - حوزه خواهران استان قم
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۹ شوال ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار مدارس

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴
۹ شوال ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.