به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه آیتالله میرزا یوسف ایروانی(رحمتالله)، کارگاه آموزشی «حجامت، بادکش و زالودرمانی» با حضور خانم ارشاد، استاد حوزه و طب سنتی به همت معاونت فرهنگی مدرسه برگزار شد.
خانم ارشاد، «حجامت» را یک روش درمانی سنتی در طب اسلامی و دارای فواید و تأثیرات قابل توجهی در درمان بسیاری از بیماریها معرفی کرد و از جمله برکات بسیار مهم حجامت را تنظیم سیستم انعقادی و صد انعقادی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و تصریح کرد: حجامت با ایجاد یک التهاب موضعی موجب تحریک سیستم ایمنی و تکثیر سلولهای دفاعی بدن میشود.
وی افزود: این روش درمانی برای همه مزاجهای چهارگانه توصیه میشود و عواملی همچون محیط زیست، تغذیه، سن، جنسیت، مزاج و طبع فرد و نیز تحرک و ورزش و فعالیت افراد در آن مؤثر است.
استاد این کارگاه آموزشی بیان داشت: نکات و توصیههای مهمی در قبل، حین و پس از حجامت وجود دارد که حتماً باید مورد توجه قرار گیرد؛ کما این که کسانی که حجامت میکنند موظف هستند که نسبت به افراد حجامت شونده، گزارش دقیقی از شرح حال افراد داشته باشند.
در ادامه جلسات ایشان به صورت عملی به آموزش حجامت به طلاب شرکت کننده در کارگاه پرداخت.
از مباحث دیگر که در این کارگاه بیان شد، بادکش کردن و زالو درمانی بود. وی به توضیح این روش درمانی به صورت عملی پرداخت و گفت: سه روش برای جابجایی خون وجود دارد که شامل؛ حجامت، فصد و زالو درمانی است.