همزمان با ایام سوگواری حسینی و آغاز طلیعه خدمت، مراسم افتتاحیه طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه حضرت آمنه(سلام الله علیها) طی مراسم باشکوهی برگزار گردید.
در ابتدای برنامه، خانم الهیپور با مخاطب قرار دادن سربازان طلبه، به اهمیت خدمت به دین و تقدس طلبگی و عنایات امام عصر(عجلالله تعالی فرجه الشریف) و ائمه معصومین(علیهمالسلام) اشاره کرد و به ذکر کرامات و مقام والای بانوی با فضیلت، حضرت آمنه(سلام الله علیها) نیز به عنوان الگوی شاخص این مدرسه مقدسه، پرداخت.
در ادامه خانم سایری، مدیر محترم مدرسه، ضمن خیر مقدم به طلاب ورودی جدید، با تعبیری زیبا از واژه قرآنی (اصطفیکم) و تطبیق آن بر امر خطیر و سعادتبخش طلبگی، نوید خدمتی تمدنساز را به طلاب داد.
وی بیان داشت: در تمام مراحل پذیرش و انتخاب شما، الطاف حضرت حق محسوس بوده و به یقین تک تک شما عزیزان با دعوت و عنایت خاص امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این مکان نورانی حضور یافتید و این مهم، عملی کردن رسالت عظیمی را می طلبد که بر عهده من و شما خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد، هدف طلبگی کسب علم و معرفت در راستای سربازی امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) است که نباید این راه الهی را تنها در مطلق مطالعه دروس حوزوی خلاصه نمود، زیرا به گفته نورانی امام صادق(علیهالسلام): «أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء » و اگر عنایت خدا باشد، نور مذکور به عرصه ظهور می رسد. این نکته مزید بر اهتمام است که بدانیم، علمای ما از قدیم تا عصر حاضر، با کثرت خواندن صِرف،عالم نشدند بلکه با تلاش ،توکل و عمل به واجبات و دوری از محرمات، به موفقیت رسیدند.
وی افزود: لازم است یک طلبهی موفق تشخیص دهد، زمانی که واجبی مثل ادای حق پدر و مادر، همسر و یا فرزند را به عهده دارد، ابتدا باید به ادای امر واجب خود اهتمام داشته تا خداوند نیز به سبب توجه به انجام واجبات، در وقت، علم و معرفت او برکت قرار دهد. بشر بدون ارادهی خداوند، حتی قادر به دفع ویروس کوچکی مانند کرونا هم نیست، چرا که «إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»
خانم سایری هم چنین در پایان، برای آشنایی بیشتر طلاب، به معرفی کادر و عوامل اجرایی مدرسه علمیه حضرت آمنه (سلام الله علیها )پرداخت.
در انتهای برنامه، میثاقنامههای طلاب به همراه هدیهای به رسم یاد بود، توسط معاونین مدرسه حضرت آمنه (سلام الله علیها) به طلاب تقدیم و این محفل نورانی با همخوانی حسینی که به صورت همگانی، به پایان رسید.