چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۶ محرم ۱۴۴۷

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

درس اخلاق مدرسه علمیه کریمه اهل بیت(س)؛

هدف ما در مسیر علمی، تقرب خداست

شناسه خبر : 95680

1399/06/24

تعداد بازدید : 216

هدف ما در مسیر علمی، تقرب خداست
طلاب مدرسه علمیه کریمه اهل بیت(سلام الله علیها) پای درس اخلاق حجت الاسلام والمسلمین تهرانی نشستند.

به گزارش خبرگزاری معاونت فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهل بیت علیها السلام، کلاس اخلاق با حضور حجت الاسلام والمسلمین تهرانی مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین تهرانی، ضمن عرض خیر مقدم، سخنان خود را با آیات 35 و 36 سوره نور آغاز کرد و گفت: قرائت این آیات به تعداد معین در بالاسر مزار امام رضا (علیه‌السلام) موجب عنایت حضرت می‌شود.
وی افزود: بخشی از مباحث قرآن کلی است و مبانی و اساس فکر و شخصیت انسان‌ها را می‌سازد. شخصیت ما هر طور شکل بگیرد همان طور عمل می‌کنیم؛ خدای متعال در قرآن کلیات را در کارهای شرعی، احکام، اعتقادات و ... بیان می‌کند. گاهی مطالبی را مطرح می‌کند که فهمش راحت نیست مانند آیه "ربا" که ظاهرش سود ولی باطنش آسیب است.
وی با اشاره به مفاهیم سنگین مفهوم و درک سخت آن گفت: خداوند بعضی مفاهیم را با مثال سنگین بیان می‌کند. 

وی بیان روایتی از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) این موضوع را تبیین کرد و گفت: روزی مردم از پیامبر (صلی الله علیه وآله) در مورد قیامت پرسیدند. حضرت با اشاره به  آیه 261 سوره بقره فرمودند یکی از دستورات دین، انفاق به دیگران است، اگر کار خیری انجام دهید، خدا آن را مضاعف می‌کند. در جای دیگری ده برابرش می‌کند.

ایشان با بیان مثال ازدواج جوانان گفت: جوان امروز ما آیه "یرزقه من حیث لا یحتسب" را باور ندارد، وقتی به جوان می‌گوییم برو ازدواج کن هزینه‌اش رو از جایی که نمی‌داند می‌رساند این اطمینان را ندارد. 

وی به منظور فهم بیشتر مطلب مثال‌های دیگری را مانند انفاق مانند دانه‌ای است که می‌کاری، سبز شده، تنه و شاخه‌هایش چندین برابر می‌شود بیان کرد و گفت: هدف ما در مسیر علمی، تقرب خداست.

وی گفت: آقای جوادی آملی می‌فرمایند بهشت مال شماست، شما نباید دنبالش باشید، بهشت نتیجه اعمال ماست، لذا اگر کسی به فکر بهشت کار کند، نگاه تاجرانه داشته است.

ایشان به طلاب تاکید کرد: برای بچه‌هایتان از نشانه‌های خدا بگویید. خدا با نور خود، هرکسی را که بخواهد، هدایت می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین تهرانی گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید در آن خانه‌هایی که خدا اجازه تسبیح داده شده است، باید خدا را شاکر بود. خدا برای ما مسیری قرار داده است تا با نور خود هدایت شویم.

ایشان به عنوان توصیه به طلاب گفت: تا می‌توانید در این عالم، ذکر خدا را توسعه بدهید و به عظمت خدا پی ببرید.

 

http://www.whc.ir/image_gallery/file/large_46622.jpg
 

rss

 اخبار - اخبار مدارس - حوزه خواهران استان قم
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۶ محرم ۱۴۴۷

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار مدارس

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.