پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳ رمضان ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

حجت الاسلام و المسلمین الهی‌نژاد:

شکست جریان تحریف، شکست جریان تحریم را به دنبال دارد

شناسه خبر : 99299

1399/09/19

تعداد بازدید : 157

شکست جریان تحریف، شکست جریان تحریم را به دنبال دارد
حجت الاسلام و المسلمین الهی‌نژاد در نشست بصیرتی مدرسه علمیه آیت‌الله ایروانی(ره) گفت:شکست جریان تحریف، شکست جریان تحریم را به دنبال دارد.

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه آیت الله میرزا یوسف ایروانی(ره)، نشست بصیرتی با موضوع «جریان‌شناسی فکری» به همت معاونت فرهنگی به صورت برخط و با سخنان حجت الاسلام والمسلمین الهی‌نژاد برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین الهی‌نژاد ضمن معرفی این شهید بزرگوار و فعالیت‌های ارزشمند ایشان در عرصه‌های هسته‌ای، پزشکی و دفاعی، مدیریت راهبردی این شخصیت بزرگ را در راهبری دانشمندان کشور در عرصه‌های مختلف، مدیریتی کم‌نظیر و فقدان ایشان را خسارت بزرگی برای کشور دانست.

آقای الهی نژاد رمز موفقیت این شهید را ولایت مداری و آسیب‌های وارد شده به کشور را ناشی از عدم اطاعت از رهبری دانست و به ضرورت تبیین مبانی ولایت فقیه تاکید کرد.

وی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را از مهم‌ترین مسائل اصلی کشور در زمان کنونی دانست و گفت: مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) همواره به تکیه بر توان نیروهای داخل کشور برای حل این معضلات تأکید دارند و با استناد به نظرکارشناسان خبره اقتصادی، این مشکلات را حل شدنی می‌دانند؛ اما جریان تحریف در کشور با تمام توان و با خط دهی دشمن به کمک جریان تحریم آمده و مانع از حل مشکلات می‌شود و در صدد فشار به مردم برای تقابل با نظام را دارد؛ لذا اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم هم شکست خواهد خورد.

الهی‌نژاد اهداف کوتاه‌مدت جریان تحریف را بازی با روان مردم و ایجاد اختلال در تأمین مایحتاج ضروری و به دنبال آن ایجاد نارضایتی عمومی، اغتشاشات و نا امنی، اهداف میان مدت این جریان را ایجاد مانع در برابر پیشرفت کشور، با حذف فیزیکی دانشمندان بزرگ مانند شهید فخری‌زاده، القای سیاه‌نمایی و ناامیدی، وارونه نشان دادن واقعیت‌ها و انکار پیشرفت‌های کشور و اهدف بلند مدت آن را فروپاشی اقتصاد کشور برشمرد و راهکار مقابله با این جریان را شناخت و بصیرت و حرکت در مسیری دانست که رهبرمعظم انقلاب آن را ترسیم و تبیین نموده‌اند. 

حجت الاسلام الهی‌نژاد جنگ در این عصر را جنگ روایت‌ها دانست و گفت پیروز در عصر حاضر تنها به توان دفاعی کشورها در تجهیزات نظامی نیست بلکه پیروز کسی است که روایت غالب دارد و می‌تواند با هشتگ‌ها، نظام فکری مردم را در دست بگیرد و جریان تحریف در ادامه مسیر دشمنان نظام، به شدت بر روی این جبهه سرمایه‌گذاری کرده است؛ لذا نیروهای انقلاب با مقابله با شعارهای جریان تحریف و با روشنگری وظیفه خطیر خود را در این عصر به انجام برسانند و این همان مسیری است که رهبری انقلاب به آن توصیه دارند.

http://www.whc.ir/image_gallery/file/large_46833.jpg

rss

 اخبار - اخبار مدارس - حوزه خواهران استان قم
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳ رمضان ۱۴۴۶

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار مدارس

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
۱۳ رمضان ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.