خانم طاهره حیاتی، معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، ضمن تبریک هفتهی پژوهش به بانوان پژوهشگر و فعالان عرصهی پژوهش، صحبتهای خود را با اشاره به اولین توصیهی مقام معظم رهبری(حفظهالله) به «علم و دانش»، ذیل بیانیه گام دوم انقلاب آغاز کرد.
وی گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله) دانش را آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور دانسته و فرمودهاند: «روی دیگر دانایی، توانایی است....» و بر این اساس، مطالبهی عمومی ایشان از جوانان این است که این راه را با احساس مسئولیّت بیشتر و همچون یک جهاد، در پیش گیرند.
وی افزود: انتخاب «جنبش علمی» به عنوان شعارِ محوری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در سال تحصیلی 1399-1400، این نوید را به همراه دارد که فعالیتهای علمی با آموزشهای پژوهشمحور محقق خواهد شد.
حیاتی گفت: پژوهشگری از دیرباز از آموزش جدا نبوده و حوزههای علمیه سردمدار چنین رویکردی بودهاند. حوزه علمیه خواهران استان قم نیز مفتخر است در کنار علمآموزی، بانوان پژوهشگری تربیت نموده است که پژوهشهای پایانی طلاب، گویای این مسئله است؛ هرچند که هنوز در ابتدای راه بوده و تا رسیدن به چشماندازهای پژوهشی بانوان حوزوی، راه بسیار است.
ایشان در پایان، برنامههای هفتهی پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قم را به شرح زیر اعلام نمود:
1- برگزاری نشست و کرسی آزاداندیشی در بستر live.whc.ir/qom
2- انتشار مجموعههای آموزشی-پژوهشی در کانال پیام رسان ایتا به آدرس@hawzah_khaharan_qom
3- برگزاری کارگاههای آموزشی-مهارتی پژوهشی در سامانه سیما(کوثرنت)
4- مصاحبه و میزگرد با پژوهشگران و ایدهپردازان پژوهشی
5- گردهمایی برخط سالیانه طلاب استعداد برتر استان قم