به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران،صبح امروز جلسه تعامل و همافزایی کادر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم با مدیر و مسئولان پژوهشکده زن و خانواده برگزار شد.
این جلسه با حضور حجتالاسلام والمسلمین زیبایی نژاد مدیر کل پژوهشکده زن و خانواده، آقای پورحضرت معاون پژوهش پژوهشکده، خانم عروجی معاون ترویج و توسعه و نیز با حضور سرپرست مدیریت استان قم به همراه معاونان استانی در سالن جلسات این پژوهشکده صورت گرفت.
حجتالاسلاموالمسلمین زیبایی نژاد ضمن ایراد سخنانی در خصوص نحوه عملکرد حوزه های علمیه خواهران تاکید کرد: یکی از نیازهای جدی امروز ما پرورش طلبه در حوزه رسانههای نوپدید، عرصه تربیت و روانشناسی، اقتصاد و توسعه و به ویژه تولید ادبیات جنسیتی میباشد.
وی افزود: هندسهی مطالعات زن و خانواده در سطح 3 و4، رشته کلام جنسیتی در مقطع سطح 4 و دوره ترویجی حضوری در قالب درسگفتار و آموزهها از جمله گرایشهایی است که طلاب حوزههای علمیه خواهران میتوانند در این مقاطع به تحصیل و پژوهش بپردازند.
مدیرکل پژوهشکده زن و خانواده خروجی اصلی حوزه علمیه خواهران را طلبهای با ابتکار عمل، نخبه، خودجوش و کارآمد دانست و افزود: در حال حاضر تربیت طلبه متدین انقلابی لازم است اما کفایت نمیکند و کارآمدی همراه با ابتکار عمل باید در اولویت سیستم آموزشی حوزهها قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: طلاب ما باید این توانمندی را داشته باشند که بصورت استراتژی منطقهای، ملی و بینالمللی به امر تبلیغ، ترویج و تربیت بنیادی بپردازند که با همین رویکرد و اعمال اصلاحات میتوان به تحوّلی سازنده دست یافت.
حجت الاسلام و المسلمین زیبایی نژاد افزود: محصولات پژوهشی ضمن کاربردی شدن باید مورد آموزش و نقد قرار بگیرند و در راهبری صحیح و نحوه نظامداری اسلامی مورد استفاده قرار بگیرند.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم بر شناسایی تصویر حوزه علمیه خواهران استان قم و تحول از دیدگاه صاحبنظران تصریح کرد.
وی ضمن اشاره به اتصال جدّی دو بدنه حوزه استان قم و پژوهشکده و تعامل دوسویه، بر ایجاد یک رابطه تعریف شده و منظم بین دو نهاد تاکید کرد.
در ادامه، معاونان مدیریت استان قم نیز ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری همه جانبه با این نهاد، به ایراد نقطهنظراتی در راستای افزایش تعاملات و استفاده از ظرفیتها پرداختند.
خانم حیاتی معاون پژوهش مدیریت استان قم ضمن ابراز خرسندی از تعامل همه جانبه پژوهشکده با مدیریت حوزه علمیه استان قم جهت حفظ و تداوم همکاری با این موسسه به عناوینی چون: تبادل اخبار، شرکت طلاب در برنامههای آموزشی حیطه پژوهش، استفاده از ظرفیتها، اعمال مسامحت در جذب پژوهشگر، تبادل اطلاعات و فروش ویژه کتب با تخفیف ویژه طلاب استان قم اشاره کرد.
خانم سیدتاجالدین معاون آموزش مدیریت استان نیز ضمن اعلام آمادگی در جهت همافزایی بیشتر با این پژوهشکده اظهار داشت: تعاملات خوبی در جهت پیگیری امورات مجموعه شکل گرفته و استفاده از اساتید این موسسه در مدارس علمیه استان قم سبب ارتقاء علمی و پژوهشی طلاب حوزه علمیه خواهران استان قم خواهد شد.
خانم یاوری معاون فرهنگی مدیریت استان ضمن تشکر از تعاملات صورت گرفته در راستای برگزاری دورههای فرهنگی تبلیغی، در جهت برگزاری کارگاههای مهارتی در حیطه تبلیغ دانشآموزی، دانشجویی و رسانهای بصورت فعالیتهای تبلیغی گسترده، طلب همکاری و مساعدت نمود.
وی در خصوص تولید محتوای رسانهای توسط دانشپژوهان مدارس علمیه تابع استان قم، به توانمندی و مهارتهای طلاب از جمله اینفوگرافی، موشن گرافی و ... اشاره نمود و گفت: با وجود این ظرفیت از خواهران و استف میتوانیم به تولید محتوا بصورت رسانهای بپردازیم.
در ادامه توضیحاتی در خصوص گرایشهای تخصصی این موسسه توسط آقای پورحضرت، معاون پژوهش پژوهشکده زن و خانواده بیان شد، وی افزود: پژوهشکده زن و خانواده در جهت پشتیبانی از پایاننامههای طلاب، صرفاً موضوعات جنسیتی را مورد حمایت قرار میدهد.
آقای پورحضرت اعلام کرد: طلاب حوزه علمیه خواهران میتوانند با عضویت در کتابخانه تخصصی این پژوهشکده از کتب نگاشته شده در حوزه زن و خانواده و مقالات تخصصی که در این عرصه به رشته تحریر درآمده، بهرهمند گردند.
معاون پژوهش این نهاد، از عنوانی بنام "طراحی رشته"یاد کرد و گفت: اگر طلاب حوزه های علمیه بطور کامل از خصوصیات و آینده رشته های حوزوی مطلع گردند و با آگاهی کامل انتخاب درستی نمایند، قطعاً خروجی آن، طلبه کارآمد و ایدهپردازی خواهد شد.
خانم عروجی معاون ترویج و توسعه پژوهشکده نیز ضمن ابراز خرسندی از تعاملات صورت گرفته با مدیریت استان قم در جهت معرفی رشته مطالعات زنان، در راستای همکاری و مساعدت همه جانبه اعلام آمادگی نمود.