فهیمه نیکزاد، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم از آغاز آموزشهای مهارتی تبلیغ دانشآموزی ویژه طلاب مدارس علمیه استان قم، همزمان با روز دانشآموز خبر داد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم ضمن تبریک میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) و حضرت امام صادق (علیه السلام)، از آغاز آموزشهای مهارتی تبلیغ دانشآموزی ویژه طلاب مدارس علمیه استان قم، همزمان با روز دانشآموز خبر داد.
نیکزاد با تصریح بر ضرورت نگاه تخصصی به تبلیغ دین در عرصههای مختلف، به نقش بیبدیل مبلغان دانشآموزی در ترویج سیره نبوی و معارف اسلامی و انقلابی به نسل تمدنساز ایران اسلامی، اشاره کرد و در ادامه عنوان کرد: حوزههای علمیه همواره دوشادوش نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور نسبت به تربیت دانشآموزانی مومن، خردمند، اندیشمند، مجاهد و اهل عمل در ساحتهای مختلف تربیت اعتقادی، عبادی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و... اهتمام داشته و با همافزایی و همکاریهای مناسب و در قالبهای متفاوت این مهم را دنبال نمودهاند.
وی تربیت تخصصی مبلغان توانمند را از جمله اقدامات موثر در این راستا برشمرد و بیان کرد: یکی از مأموریتهای تعریفشده در برنامههای تبلیغ تخصصیِ مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، در سال جاری، دوره تربیت مبلغ دانشآموزی است.
نیکزاد با بیان اینکه این دوره در دو بخش آموزشهای عمومی و مهارتی و در دو سطح مقدماتی و پیشرفته طراحی شده است، افزود: 135 نفر از طلاب سطح سه و دانشپژوهان پایه پنجم از سطح دو، پس از طی مراحل سنجش و پذیرش اولیه آموزشهای عمومی سطح مقدماتی را در بهمن ماه سال گذشته آغاز نمودند. کلیات روش بیان احکام، کلیات روش بیان مسائل اعتقادی دانشآموزی، مهارتهای خودآگاهی و برقراری ارتباط موثر، وضعیتشناسی تبلیغ در مدارس و الزامات تبلیغ در فضای مجازی، از جمله آموزشهای این بخش از دوره بود که طی 30 جلسه تولید و منتشر شد. آزمون پایانی این دور از آموزشها در مردادماه برگزار گردید.
وی با اشاره به اهمیت توانمندسازی مهارتی مبلغان دانشآموزی از آغاز آموزش مهارتهای عمومی همزمان با روز دانشآموز خبر داد و در ادامه بیان کرد: آشنایی با فضای فعالیتهای فرهنگی در مدارس، مهارت کلاسداری و طراحی آموزشی، مهارت بیان احکام کاربردی دانشآموزی، مهارت اجرای مسابقات فرهنگی و بازیهای دانشآموزی در بخش مهارتی تربیت مبلغ دانشآموزی برنامهریزی و محتوای آن در 31 جلسه، در بستر سامانه یکپارچه آموزشهای الکترونیک مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به اشتراک گذاشته شده است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم بهرهمندی از اساتید متخصص و با تجربهای همچون: حجج اسلام و المسلمین علائینژاد، زهرایی، آزادی، تقدیری، حقیقت، فلاح، ابطحی و جناب آقای خادمی جمکرانی را از جمله امتیازات این دوره برشمرد و گفت: پس از اتمام دورهی عمومی، با برگزاری یک مرحله ارزیابی مهارتی و گذراندن کارورزی، پذیرفتهشدگان به دوره آموزشهای پیشرفته در دو حوزه تخصصی مدارس ابتدایی و مدارس متوسطه راه پیدا میکنند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با مشارکت نهادها و مراکز متولی پشتیبانیهای اجرایی و عملیاتی فرایند بهکارگیری و بهرهمندی از این افراد در تعلیم و تربیت دینی دانشآموزان تسهیل شود.