معاون فرهنگی گفت: آموزش مقدماتی امداد و کمک های اولیه با هدف پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث وترویج و گستردگی آن در سطح جامعه ویژه طلاب سطح دو و دانش آموختگان شروع شد.
وی ابراز کرد: آموزش کمک های اولیه در دوره های متفاوت است، برای دوره مقدماتی ۲۲ ساعت برای دوره پایه ۴۰ ساعت برای دوره عمومی امداد ۸۰ ساعت و دوره عمومی نجات ۸۰ ساعت و دوره های تخصصی پیش بیمارستانی و پیشرفته را هم در بر می گیرد.
خانم صوفی با بیان اینکه ارایه این آموزش های امدادی در این دوره ها به دو صورت عملی و تئوری است، گفت: افراد بعد از گذراندن دوره های مقدماتی می توانند به دوره بالاتر راه پیدا کنند و در این دوره ها سعی بر این است بحث خود امدادی ودیگر امدادی ترویج یابد و هدف از اصلی از ارایه این آموزشها دست یابی به امر است و نظر جمعیت هلال احمر ارایه این نوع آموزش ها ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه آموزش های امدادی جمعیت هلال احمر با هدف ترویج و گستردگی آن در سطح جامعه دنبال می شود، اظهار کرد: افرادی که برای شرکت در این دوره های آموزش مراجعه می کنند بعد از پایان دوره می توانند مهارت های امدادی خود را افزایش دهند تا در هنگام بروز حوادث بتوانند پاسخگویی مناسب را داشته باشند و جان نزدیک ترین افراد خود را نجات دهند.
در ادامه افزود: دوره آموزشی کمک های اولیه، از مهر ماه آغاز و تا پایان ترم اول سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.
در پایان افزود: طلاب شرکت کننده ، گواهینامه پایان دوره ی مقدماتی هلال احمر ،اهداء خواهد شد