به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران قم، کارگاه هوش مصنوعی جهت تولید مقاله در مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها آران و بیدگل برگزار شد.
جلسه اول کارگاه هوش مصنوعی با حضور خانم پاکنیت، استاد حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.
خانم پاک نیت در آغاز کارگاه به معرفی هوش مصنوعی و کاربرد آن پرداخت. ایشان هوش مصنوعی مولد را، شاخهای از هوش مصنوعی معرفی کرد که تمرکز آن بر تولید محتوای جدید است؛ مانند متن، تصویر، ویدئو، موسیقی و برنامه نویسی.
وی افزود: مدلهای مولدی مانند GPT DALLE و Stable Diffusion از جمله شناختهشدهترین نمونهها در این حوزه هستند که با آموزش بر حجم عظیمی از دادهها قادرند محتوایی شبیه به انسان تولید کنند که یکی از کاربردهای اصلی این مدلها، تولید خودکار مقاله، طراحی گرافیکی، پاسخدهی به سؤالات و ایجاد شخصیتهای مجازی است.
ایشان مهم ترین ابزارهای هوش مصنوعی را chatgpt,bard ,gimini,deepseek و copilot دانست و نحوه عملی کار با برخی از ابزارهای هوش مصنوعی جهت استفاده بهینه در انجام تحقیقات را به طلاب و پژوهشگران آموزش دادند. همچنین خانم پاک نیت به اصول پرامپت نویسی نیز جهت استفاده از این ابزارها اشاره کردند.
جلسه دوم کارگاه با انجام تکالیف مربوطه توسط طلاب با نظارت و ارزیابی معاون پژوهش مدرسه، خانم لطف آبادی برگزار خواهد شد.
