معاون پژوهش مدرسه حضرت آمنه(س):

طلاب مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) از کتابخانه مرکزی آستان قدس بازدید کردند

شناسه خبر : 89536

1398/12/05

تعداد بازدید : 305

طلاب مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) از کتابخانه مرکزی آستان قدس بازدید کردند
شعبانی، معاون پژوهش مدرسه حضرت آمنه(س) از بازدید تعدادی از طلاب مقاطع سطح 2 و 3 از کتابخانه مرکزی آستان قدس خبر د اد

سرکارخانم شعبانی هدف از این بازدید را آشنایی  با محیط و منابع موجود درکتابخانه ، ترویج و ترغیب امر مطالعه و کتابخوانی دانست.

وی عنوان کرد : کتابخانه مرکزی آستان قدس از مهم‌ترین گنجینه‌های فرهنگی حرم مطهر امام رضا (ع) در بست شیخ طوسی  مشهد مقدس  قرار دارد و دارای گنجینه‌ای ارزشمند از کتاب‌های خطی نفیس و کمیاب و قرآن‌های خطی باارزش است.

سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، دارای 13 تالار مطالعاتی و 11 کتابخانه تخصصی ، بخش امانت کتاب ، واحد سمعی و بصری و تالار ویژه محققان است که همه روزه پذیرای پژوهشگران  در این مکان مقدس می باشد .

وی افزود: مجموعه کتاب‌های چاپی کتابخانه عمدتآ به زبان‌های عربی، انگلیسی، و فرانسه هستند. مجموعآ بیش از ۱۲۰۰۰۰۰۰ جلد کتاب چاپی شامل کتاب‌های نفیس و کمیاب قدیمی و منابع جدید به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و سایر زبان‌ها در کتابخانه مرکزی و ۴۷۸۰۰ اثر خطی شامل کتاب، قرآن، جزوه، نسخه عکسی، دست نوشته، سند مالکیت، و وقف‌نامه موجود است. این مجموعه همواره مورد توجه پژوهشگران و نسخه‌شناسان بوده است.

گفتنی است؛ در این بازدید، طلاب ضمن بازدید از بخش های مختلف این کتابخانه  از نمایشگاه کتاب ومحصولات فرهنگی دیدار کردند.

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳
۱۹ رمضان ۱۴۴۶

عضویت در خبرنامه