به گزارش خبرگزاری کوثر از قم، حجت الاسلام و المسلمین تکیه ای نماینده آستان قدس رضوی در قم و سرکار خانم کریمی از سوی معاونت فرهنگی مدیریت استان از کارگاه جهادگران سلامت ( تولید لباس و ماسک پزشکان و پرستاران کادر بیمارستانی) مدرسه علمیه کریمه اهل بیت (علیها السلام) قم دیدار کردند.
نماینده آستان قدس رضوی ضمن تشکر از جهادگران سلامت گفت: الحمدلله مدرسه کریمه اهل بیت علیهاالسلام از فعالان خادم یاران رضوی می باشد.
وی افزود: آستان مقدسه در طرحی تحت عنوان نسیم رضوی همراه با پرچم مقدس حرم امام علی بن موسی الرضا علیه السلام و بسته های متبرک حرم به جهادگرانی که در این زمینه خدمت می کنند . قدر دانی نموده ونیز به همین منظور در این مدرسه مقدسه حضور به عمل آورده اند.
گفتنی است در این بازدید، مدیریت مدرسه علمیه حضرت کریمه اهل بیت(س)، گزارشی از فعالیت جهادی کادر، اساتید و طلاب ارائه کرد.
سرکار خانم پرهیزگار گفت : فعالیت جهادی این مدرسه مقدسه از 26اسفند 1398آغاز و به فضل الهی روزانه 1200 ماسک و لباس(گان) تولید و به ارگان ها ارائه می گردد.