به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه آیت الله ایروانی(ره) به همت معاونت فرهنگی مدرسه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین اخوان از اساتید برجسته کشوری، دوره مقدماتی و میانی سبک زندگی طیب در هفت سطح، با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با استقبال بسیار خوب طلاب، اساتید، کادر و مجاورین مدرسه علمیه آیتالله ایروانی(ره) مواجه شد.
استاد اخوان در سطح اول این دوره به معرفی تاریخ طب در ایران و سبک زندگی ایرانیان در ادوار قبل از دوره صفویه پرداخت و با برشمردن سنتهای صحیح در آن دوران عنوان کرد: با ورود غربیان به ایران و وادادگی حکام و پادشاهان ایران در برابر پیدایش تحولهای علمی در غرب و وجود دلدادگان فرهنگ غربی در هیئت حاکمهی ایران، سبک صحیح زندگی دچار اختلال شد و به تدریج آداب اشتباه غربیان وارد زندگی ایرانیان شد. غربیان با مشاهده فرهنگ غنی ایرانیان، برنامه و اصول حفظ سلامتی ایرانیان در همهی زندگی، بر آن شدند تا سبک زندگی غربی را در ایران رواج دهند و از دوره ناصرالدین شاه قاجار این تحول غلط، آغاز شد.
سطح دوم این دوره مزاجشناسی و راههای تشخیص انواع مزاجها و مشخصات هرکدام بود. استاد اخوان یکی از راههای تشخیص مزاج را تحلیل زبان فرد، عنبیه، نبض و ناخن و دیگر علائم ظاهری فرد برشمرد و به تفصیل چگونگی استفاده از این راههای تشخیص را بیان نمود.
سطح سوم دوره با عنوان اعمال یداوی، حجامت و فصد مورد بررسی قرار گرفت و در کارگاه عملی حجامت که با رعایت کامل نکات بهداشتی برگزار شد، افراد شرکت کننده مراحل صحیح حجامت را به صورت عملی تمرین آموزش دیدند.
سطح چهارم دوره با عنوان داروسازی و داروشناسی برگزار شد و استاد در این سطح به معرفی انواع داروهای مهم، درست کردن برخی از داروها و چگونگی استفاده از آنها و نکات اساسی این مبحث را بیان نمود.
آقای اخوان در سطح پنجم دوره با عنوان درمان بدون دارو و درمان با غذا، درمان برخی از مشکلات را بدون دارو و با اصلاح تغذیهای را توضیح داد.
در سطح ششم و هفتم دوره، استاد اخوان به بیان نکات اساسی در مورد مشاوره و نسخهپیچی و شیوه تدریس طب پرداخت.
لازم به ذکر است، شرکتکنندگان در کارگاه عملی موارد عملی گفته شده را به صورت عملی تمرین نمودند و استاد اخوان اشکالات شرکت کنندگان در کارگاه عملی را رفع نمود.