به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه آیت الله ایروانی(ره)، مراسم بزرگداشت هفته وحدت و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به همت معاونت فرهنگی مدرسه، به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم سرکار خانم حیدریمجد از اساتید حوزه، به بیان وحدت و جایگاه آن در اسلام و الگوی عملی وحدت پرداخت.
ایشان وحدت مطلق و وحدت مصلحتی را از معانی وحدت برشمرد و تصریح کرد: وحدتی که امت اسلام در این برهه از زمان به آن نیاز دارد وحدت معقول و جمع شدن تمام گروههای مسلمان حول مسائل مشترک و پرهیز از هرگونه اختلافات است.
وی ضمن اشاره به یکپارچه شدن جبهه کفر برای ضربه به اسلام و بیان مصادیق آن گفت: امروز جبهه کفر و استکبار بیش از هر زمان دیگری برای نابودی اسلام و ضربه زدن به پیکره مسلمانان متحد شدهاند؛ لذا مسلمانان باید دست از اختلافات خود بردارند و حول مسائل مشترک با هم متحد شوند و به مقابله با جبهه کفر بپردازند.
استاد حوزه توحید، قبله مشترک، پیامبر گرامی اسلام، قرآن کریم را از محورهای وحدت برشمرد و با بیان سخنان حضرت علی(علیه السلام) در نهجالبلاغه، اولین فرد و مشتاقترین فرد در اتحاد مسلمانان را حضرت علی علیه السلام دانست و گفت: حضرت با اقدامات عملی خود جلوی انحراف و تفرقه بین مسلمانان را گرفت.
خانم حیدریمجد با اشاره به بیداری اسلامی و بازگشت مسلمانان به عناصر قدرت خود، بر اساس فرامایش مقام معظم رهبری(حفظه الله)، افزود: استکبار احساس خطر کرده و با تمام قدرت در برابر وحدت اسلامی ایستاده و از هر حربهای برای تفرقه بین مسلمانان و کشورهای اسلامی استفاده میکند تا موجودیت خود را حفظ کنند.
ایشان امام خمینی(ره) را منادی واقعی وحدت اسلامی در عصر حاضر دانست و افزود: راهبرد نهضت حضرت امام خمينى(ره) از همان آغاز مبارزه و پيدايش نهضت به رغم فشار و توطئه عوامل استعمار و تفرقهافكن، راهبردى وحدتگرايانه بر پايه پرهيز از هرگونه درگيرى مذهبى و فرقهاى بود.
وی افزود: ابتکار امام خمینی(ره) در نامگذاری هفته وحدت از دوازدهم تا هفدهم ربیعالاول، راهبرد عملی در مقابل حربه تفرقه دشمنان بود که گفتهها و اهداف ایشان توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ادامه یافت تا حدی که ایشان را میتوان بزرگترین منادی وحدت امت اسلامی در عصر حاضر دانست.