این جلسه با حضور 15 نفر از طلاب، به صورت حضوری و 17 نفر، به صورت آنلاین برگزار گردید ،استاد احسن در ابتدا به موضوع هدف خلقت پرداختندو بیان داشتند که: در مواجه با این موضوع دو دسته انسان داریم :دسته اول :انسان کلاسیک که کاملا "خدا محور" است و همه چیز را وابسته به خدا می داند و دسته دوم انسان جدید که بیشتر" من محور" است و خدا بسیار برایش کمرنگ است . دراین زمینه ما باید مخاطب شناسی کنیم که غالبا مخاطبین سه دسته اند: خوشبین، بدبین، بینابین. سپس سوال مخاطب را بررسی میکنیم که سوال مطرح شده ، علمی است یا غیرعلمی ، خالق را قبول داره یا غیرخالق را، که اگر خالق را قبول دارد پس مطمئنا ، خلقت و هدف آن را هم می پذیرد و کسی که غیرخالق را می پذیرد، برای او ابتدا صفات الهی را بیان می نماییم ،تا به خالق برسیم و بعد همان راه قبلی که پذیرش خالق مساوی است با پذیرش خلقت و هدف را دنبال می کنیم که این شیوه فلاسفه است .در گروه عرفان، عرفا معتقدند که خدا لایتناهی است پس خدا که لایتناهی است می تواند متناهی را خلق کند و فاصله لایتناهی تا متناهی ، بازهم نامتناهی است چون خالقی که نامتناهی است بر متناهی احاطه دارد.
وی در معنای زندگی به محدوده جبر و اختیار پرداخته و افزود: اختیار ما چگونگی مواجه شدن در برخورد با جبرهاست و این امر ما را به توانمندی و موفقیت می رساند.
درپایان، خاطر نشان کرد: گاهی اوقات لازم نیست، صرفا در جهت پاسخگویی به شبهات فعالیت داشته باشیم، بلکه مهارت همدلی و همراهی نیز میتواند رفع شبهه و ابهام کند.

