به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان قم، آیین آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران استان قم، در محل ساختمان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم به صورت برخط و با شرکت طلاب، اساتید و کادر مدارس علمیه استان برگزار شد.
در ابتدای آیین، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، معاون امور حوزه های علمیه خواهران به سخنرانی پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی، پرهیزگاری، تهذیب نفس و جهاد علمی را در آغاز طلبگی، مهم دانست و افزود: طلاب با التزام به تقوا و توسل به حضرت زهرا(سلام الله علیها) و ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امامان معصوم می توانند در پایان راه، به فلاح و رستگاری برسند و در این مسیر، نیت جهاد علمی داشتن بسیار مهم است.
در ادامه کلیپ صلوات خاصه حضرت زهرا سلام الله علیها و سخنان مقام معظم رهبری درخصوص وظایف طلبگی پخش شد.
سخنرانی عضو هیئت علمی دانشکده حکمت و فقه اسلامی به صورت زنده و از طریق ویدئو در این آیین، از بخش های دیگر این مراسم بود.
وی در خصوص ماموریت حوزه ها عنوان داشت: حوزه های علمیه در عرصه های مختلف، ماموریت های خاصی دارند. از جمله اینکه در عرصه آموزش؛ مجتهدپروری، در عرصه پژوهش؛ کاربردی کردن دروس در حل مسائل، در عرصه تبلیغ؛ ایجاد مهارت تفکرسازی، نه انتقال اطلاعات و نه احساس انگیزی، در عرصه تحقیق؛ مقصود محور باشد، نه نظریه پردازی و تئوری عمل کردن، در عرصه تهذیب و تربیت؛ ربانی پروری ماموریت حوزه هاست.
در ادامه، خانم عزیزاللهی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم، به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: شعار سال تحصیلی امسال را "طلبه مهذب، کارآمد و تمدن ساز" عنوان کردیم. برای تحقق این شعار، ابتدا باید ظرفیت ها را باور و سپس توسعه داد. اصل ظرفیت علم آموزی در همه وجود دارد، باید به وسعت آن توجه کرد و گاهی والدین و استاد در توسعه آن نقش دارند و بخشی نیز از سوی خود طلاب است.
وی بر باور در ظرفیت و تلاش طلاب، نقش آفرینی در تمدن سازی و داشتن انگیزه برای شروع تحصیل دروس حوزوی تاکید کرد و افزود: دارابودن این عوامل و جزو اهداف قراردادن آن توسط طلاب، امری مهم است. طلاب می توانند جامعه را اداره کنند و در تقویت فرهنگ کشور نقش آفرینی داشته باشند.