دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲ ربيع الاول ۱۴۴۸

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

بازدید طلاب مدرسه علمیه تخصصی آیت‌الله ایروانی (ره) "کلینیک روان شناسی و مشاوره بلاغ"

شناسه خبر : 140058

1402/09/29

تعداد بازدید : 92

بازدید طلاب مدرسه علمیه تخصصی آیت‌الله ایروانی (ره)
طلاب رشته مدیریت آموزشی مدرسه علمیه تخصصی آیت‌الله ایروانی (ره) قم به همراه استاد متولیان از "کلینیک روان شناسی و مشاوره بلاغ" بازدید نمودند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران، طلاب رشته مدیریت آموزشی مدرسه علمیه تخصصی آیت‌الله ایروانی (ره) قم بهمراه استاد متولیان از "کلینیک روان شناسی و مشاوره بلاغ"بازدید نمودند.

در این بازدید علمی، آقای دکتر مومنی رئیس کلینیک بلاغ با اشاره به سوابق کلینیک گفت: این مجموعه وابسته به جامعه‌المصطفی و جزء اولین مراکز درمان و مشاوره قم است و برگزاری کارگاه، دوره، و نشست‌ها در رابطه با سلامت روان از جمله فعالیت‌های این کلینیک می‌باشد.

خانم دکتر مرضیه شاه سیاه، روانشناس و مشاور مرکز بلاغ، انواع مشاوره تحصیلی در کلینیکها و مدارس و مراکز آموزشی را تبیین نمود.

در ادامه دو مصاحبه ایفای نقش(Role_playing ) توسط خانم دکتر شاه سیاه و همکاری آقای دکتر متولیان، با هدف آشنایی فراگیران با یک شبیه‌سازی تشخیصی دارای رویکردهای مختلف از جمله رویکرد شناختی رفتاری آشنا شوند.

rss

 اخبار - اخبار مدارس - حوزه خواهران استان قم
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲ ربيع الاول ۱۴۴۸

سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم

اخبار - اخبار مدارس

  • مصاحبه با مدیر حوزه علمیه کوثر کاشان

    مصاحبه با مدیر حوزه علمیه کوثر کاشان

    1404/12/19
    مدیر حوزه علمیه کوثر کاشان گفت: اصلی‌ترین کارکرد طلاب در حال حاضر مقابله با ترویج ناامیدی و شایعه‌پراکنی و جلوگیری از تخریب شخصیت‌های نظام و تفرقه‌افکنی در بین مردم است.
  • برگزاری نشست تخصصی مهدویت

    برگزاری نشست تخصصی مهدویت

    1404/12/04
    به گفته استاد مرکز تخصصی مهدویت، بسیاری از بحران‌های منطقه‌ای را می‌توان در چارچوب تقابل میان این نگاه عدالت‌محور و جریان‌های قدرت‌محور جهانی تحلیل کرد.
  • تبیین کلید سلوک قرآنی در ماه مبارک رمضان

    تبیین کلید سلوک قرآنی در ماه مبارک رمضان

    1404/12/04
    آیت الله عباسی خراسانی وظیفه اصلی مؤمنان را تکرار سیره پیامبر (ص) در «نصیحت امینانه» دانست و افزود: ناصح امین کسی است که نقص را می‌شناسد، آن را برطرف می‌کند و دست فرد گرفتار را می‌گیرد.
  • نشست بصیرتی سیاسی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)

    نشست بصیرتی سیاسی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)

    1404/11/29
    در این جلسه مطالبی در مورد افشای پرونده جفری اپستین و ارتباطات گسترده اپستین با افراد قدرتمند در عرصه‌های سیاسی مثل دونالد ترامپ، و کلینتون و حتی خاندان‌های سلطنتی، جنایت‌ها و ارتباطات سیاسی با موساد و... که توجه زیادی را به خود جلب کرده است، تبیین شد.
  •  نشست‌ بصیرت‌ دینی به مناسبت ایام‌الله دهه‌ فجر در مرکز تخصصی کوثر کاشان

    نشست‌ بصیرت‌ دینی به مناسبت ایام‌الله دهه‌ فجر در مرکز تخصصی کوثر کاشان

    1404/11/20
    استاد حوزه و دانشگاه گفت: خداوند در قرآن به مسلمانان وعده داده است که اسباب غلبه بر دشمن را برایتان فراهم می‌سازد، ترس از شما در دل کفار می‌اندازد و امور را علیه کفار به نفع شما جاری می‌کند.
  • برگزاری نشست بصیرتی مهدویت و صهیونیسم

    برگزاری نشست بصیرتی مهدویت و صهیونیسم

    1404/11/20
    استاد حوزه و دانشگاه، در این نشست به شرح مبانی مهدویت، مبانی و تفکر صهیونیسم، تقابل مهدویت و صهیونیست، دلایل دشمنی صهیونیسم یهودی و مسیحی با ایران و وظیفه شیعیان ۱۲ امامی انقلابی پرداخت.
  • حوزه علمیه شهید حاج‌غفاری میزبان دانش‌آموزان دبیرستانی بود

    حوزه علمیه شهید حاج‌غفاری میزبان دانش‌آموزان دبیرستانی بود

    1404/11/18
    همزمان با آغاز پیش‌ثبت‌نام حوزه‌های علمیه، دانش‌آموزان دبیرستان دوره اول و دوم منطقه ۳ قم از مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری(ره) بازدید نمودند.
  • تبیین نقش انقلاب در پیشرفت وضعیت اقتصادی و خودکفایی

    تبیین نقش انقلاب در پیشرفت وضعیت اقتصادی و خودکفایی

    1404/11/18
    در این نشست بصیرتی، عوامل ایجادکننده و برطرف‌کننده این وضعیت، نقش انقلاب در پیشرفت وضعیت اقتصادی و خودکفایی صنایع به ویژه در بخش دفاعی و نظامی، دلیل اهمیت تولید و حمایت از تولیدگران، نقش مفسدان و دلالان غرب زده در ایجاد وضعیت اقتصادی کنونی تبیین شد.
  • برگزاری مراسم جشن به مناسبت میلاد حضرت ولیعصر (عج)

    برگزاری مراسم جشن به مناسبت میلاد حضرت ولیعصر (عج)

    1404/11/16
    استاد نوروزی سخنران برنامه محور اصلی مباحث را «ویژگیهای امت منتظر» دانست و بیان کرد: مانع اصلی ظهور، ضعفهای درونی جامعه شیعه در «زندگی جمعی» است، نه قدرت دشمنان یا جهالت جهانیان.
  • نشست علمی تخصصی مهدویت برگزار شد

    نشست علمی تخصصی مهدویت برگزار شد

    1404/11/13
    در آستانه نیمه شعبان با همکاری بنیاد ملی امامت، اولین نشست علمی تخصصی مهدویت با عنوان «ماء معین» در مدرسه علمیه تخصصی کوثر کاشان برگزار گردید.

rss

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Invalid argument supplied for foreach()

    Filename: blocks/show_rss_1.html

    Line Number: 29

اوقات شرعی

امروز : دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵
۲ ربيع الاول ۱۴۴۸

عضویت در خبرنامه

©کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران می باشد.