به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه، هفتم اسفندماه 1400 اجلاس تخصصی مدیران و معاونان پژوهش حوزههای علمیه فاخر سراسر کشور در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت، برگزار شد.
در این اجلاسیه، خانم عزیزاللهی سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم به همراه سرپرست معاونت پژوهش استان قم نیز حضور یافتند.
طی این اجلاسیه، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم، با بیان اهمیت توجه به مدارس دارای مقطع سیکل، خواستار تدوین متون درسی خاص این مدارس و قراردادن جایگاهی مجزا در برنامه ریزی برای مدارس مقطع سیکل شد.
وی در ادامه سخنان خود چند پیشنهاد در زمینه تدوین متون ارائه نمود از جمله:
۱. استفاده از ظرفیت اساتید خواهر مدارس علمیه استانها و پژوهشگران توانمند حوزه خواهران در امر تالیف و تدوین.
۲. قرار گرفتن هر چه بیشتر معاونین پژوهشی مدارس علمیه در لیست پایش نخبگان پژوهشی، فراهم سازی ارتقاء آنها و حضور فعال در جهات مختلف از جمله مباحث تدوین و تالیف؛
۳. مناسب بودن پایش خروجی کتابهای تالیف و تدوین شده، سنجش و اطلاعرسانی آنها از لحاظ کمی و کیفی؛
خانم عزیزاللهی در پایان سخنان، غلبه فارسی نگاری منابع درسی حوزوی در مسیر تدوین را آسیب زا دانسته و توجه در امر تدوین نسبت به این جهت را مطالبه نمود.
در ساعات پایانی اجلاسیه، موضوع پژوهشهای تحصیلی مورد بررسی قرار گرفت و جلسه با پرسش و پاسخ از جانب مدیران و معاونان پژوهش استانی و ستادی ادامه یافت.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم ذیل موضوع پژوهشهای تحصیلی تصریح کرد: با توجه به حجم پژوهشها در عصر حاضر و تلاشهای معاونت محترم در جهتدهی به پژوهشها، سعی در ارتقاء کیفی و کمّی آن و نهایتاً خروجی فاخر پژوهشها؛ برنامههای معاونت پژوهش در جهت تقویت و رویکردهای جدید در اثرگذاری پژوهشهای خواهران حوزوی چیست؟
خانم عزیزاللهی در خصوص آیین نامههای حمایتی از طلاب در مسیر تدوین مقالات و پایاننامهها در جهت کمّ و کیف راهبری اساتید راهنما نیز پرسشی مطرح نمود و خواستار تدوین برنامه تحولی و پرسرعت در ارتقاء خروجی سطوح مدارس علمیه شد.

